Az a hekyzet,hogy én egy 19 èves meleg fiù vagyok..Kb fèlève mondtam el anyuéknak hogy mi a helyzet velem. Nem reagàltak túl jól. azt àllitjàk,hogy ez nem fèr bele az àltaluk kèpviselt èletformàba..Volgpt hogy apukam meg akart verni stb...Nem a legjobb az anyagi helyzetünk,az egesz csaladom atlagos sajnos..viszont szerelmes lettem màr 1 ève egy 25 èves sràcba akivel össze is jöttünk.A szüleim hallani se akarnak róla,meg vannak gyöződve hogy ez elmulik es beteg vagyok..jó vicc:D Votl hogy a baratom kocsival ertem jott es apam kiment balhezni,igaz csak majmot csinalt magabol mert a baratom 190centi is eleg izmos mig edesapam eleg kis atlagos ember szoval nem mert semmit csinalni..a baratom elèg jól èl,van sajàt lakàsa a belvàrosban,van autója,ès elèg jól fizető àllàsa.Felajànlotta,hogy költözzek hozzà.Èn most kezdtem az egyetemet amit apam közölt,hogy ha meleg maradok nem fizeti tovàbb de a baràtom meg mondta neki,hogy nem is kell mert ő olyan életet biztosit nekem,hogy boldog leszek..Nem tudom mit tegyek!költozzek el vègleg vagy maradjak otthon?Szivembol gyulolom a csaladom amiert igy viselkednek de megis a csaladom es tudom hogy ugyis megkapjak az elettol a buntetesuket..ti mit gondoltak?Tanàcstalan vagyok...Nagyon szeretem a baratom szoval valoszinu hogy elhagyom a csaladom es soha tobbet nem nezek vissza..Legyenek boldogok maganyosan,utalatosan...Jó döntès?
Persze két oldala van az érmének,és szeretni szerintem szeretnek,de elfogadni nem fogják.Tehát valószínűleg tényleg az a legjobb ha elmész otthonról.Legalább megtudod milyen a valós élet,ahol nincs semmi ingyen,ahol tenned kell dolgokért..sok sikert.
2014. jan. 6. 17:33
12/44 A kérdező kommentje:
Meg is fogok!Mindent megtetszek hogy tokeletesen mukodjon ez a kapcsolat!neked meg kivanom szivbol,hogy legyen meleg gyermeked!;)
2014. jan. 6. 17:36
13/44 anonim válasza:
Bízok Istenben hogy nem büntet ekkora tragédiával,nem tettem életemben semmi olyan rossz dolgot hogy ez történjen..de ezen is látszik hogy te csak egy kis naiv,gyermeteg,langyos kölyök vagy..remélem csak kihasznál az új "barátod" utána eldob..hogy sírva könyörögd vissza magad a szüleidhez,akik remélem nem állnak veled soha többé szóba,én pdig ezt kívánom neked..
2014. jan. 6. 17:46
14/44 anonim válasza:
Igen, ez elég nehéz döntés lesz neked... Abban igazuk van a többieknek és gondold át, hogy egy egyetem több év, vajon kitart-e odáig a kapcsolatotok. Ha ne adj' Isten nem, akkor az egyetem melletti keresetedből fent fogsz-e tudni tartani egy albérletet?
Kívánom neked hogy sikerüljön a kapcsolatod, csak gondolj arra is amit fentebb leírtam. Nagyon be kell biztosítanod magad, mert visszaút nem lesz a szülői házba, ha nagyon összeveszel velük. Amit még javasolni tudok, hogy próbálj közeledni a szüleid - legalább anyukád - felé, ne égess fel mindent magad mögött a biztosnak vélt szerelemért.
jó éjt :)
2014. jan. 6. 19:02
15/44 anonim válasza:
StainerArmin azt ugye tudod, hogy aki ennyire irtózik a melegektől az azt jelenti hogy benne is van egy kis hajlam? :D Egyébként nagyon nehéz döntés, mert egyik helyzet sem jó. Én várnék még kb fél évet, hátha megenyhülnek a szüleid és idővel el tudják fogadni, de hosszú távon nem lehet elviselni, ha állandóan ezzel piszkálnak.
2014. jan. 6. 19:13
16/44 anonim válasza:
Egyfelől gyanítom a homoszexuális kapcsolatok is hasonlóképpen működnek mint a heteroszexuálisok. Ergo minden szép és jó, aztán lehet, hogy két év múlva már a kanyarban sem lesz a te lovagod.
Akkor kihez fogsz fordulni? Persze egy jó szülő visszafogad, de azért gondolj bele egy szülőnek milyen érzés, hogy a gyereke a saját neméhez vonzódik, unoka kilőve, sztenderd családmodell kilőve, nincs majd boldog születésnapozás, unokával, menyecskével, egy olyan világba csöppentél, ahová a szüleid ha akarnának sem tudnának követni.
Idővel azért elképzelhető, hogy megbékélnek, de azt is hidd el, hogy szétsírtak már pár párnát.
2014. jan. 7. 01:39
17/44 anonim válasza:
Előbb-Utóbb úgyis megbékélnek a szüleid....
Viszont, mivel úgyis el kell költöznöd egyszer, menj igen a barátodhoz, aztán majd minden kialakul.
20F(meleg)
2014. jan. 7. 13:10
18/44 anonim válasza:
"Bízok Istenben hogy nem büntet ekkora tragédiával,nem tettem életemben semmi olyan rossz dolgot hogy ez történjen.."
lol, a kérdező szülei is így gondolkodhattak.. no comment.
2014. jan. 7. 14:56
19/44 anonim válasza:
Sok sikert Kívánok:) Külföldről 25F meleg
2014. jan. 7. 15:20
20/44 anonim válasza:
szerintem,nem gondolkodtak úgy a szülei,ki számít egyáltalán ilyenre..épelméjű,egészséges ember fejében nem fordul meg olyan dolog hogy talán meleg lesz a fia..hisz az egy betegség,csírájában el kell fojtani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!