Hagyjam el ténylegesen a szüleim?
"szerintem,nem gondolkodtak úgy a szülei,ki számít egyáltalán ilyenre..épelméjű,egészséges ember fejében nem fordul meg olyan dolog hogy talán meleg lesz a fia..hisz az egy betegség,csírájában el kell fojtani"
Hát szerintem te nem vagy épelméjü, és egészséges. És, hogy ki gondol ilyenre? Minden normális, felelösségteljesen gondolkodó szülönek számolnia kell ezzel a lehetöséggel is, legalábbis aki törödik, a gyereke sorsával, és fontos neki a boldogsága. Egyszóval, aki szereti a gyerekét.
Fojtsd el te csírájában a heteroszexualitásodat, te vadbarom!
Te tényleg egy vadbarom vagy.
Csak azt tudnám, hogy aki ennyire homofób, az mi a fenének olvas ilyen kérdéseket, de legföképpen minek válaszolgat? Ennyire unatkozol? Nincs jobb dolgod?
Vadbarom az aki megszült..a kérdésedre a válasz:
Mert felháborít hogy a csapból is ez folyik,a melegek így,a melegek úgy,felháborít hogy nyíltan járnak kézenfogva az utcán,hogy felvonulást rendeznek nekik..ezt látják a gyerekeim??Ezt kell látni nekem b+?
Régen nem volt ilyen,ha volt is gondolom titkolták mert szégyellték..régen nem engedték volna ezt ami ma megy,ez ellen határozottan fel kellene lépni,nem a melegek házasságának elfogadását fontolgatni..hová fajul a világ??
te meg öcsém jól döntöttél,hagyd ott a családod,jobb lesz nekik nélküled,menj el valamerre igyál egy kis akkumulátorsavat,jobb lesz neked is.
Hát te tényleg nem vagy normális! Igyál akkumulátorsavat te! És ne szidd az anyámat, tudtommal én sem szidtam a tiedet! Bár mit is várjon az ember attól, aki ilyen értelmi színvonalon van.
Hol, milyen csapból, és mi folyik? Ezek szerint te úton-útfélen melegekbe futsz, akik kézenfogva sétálgatnak? Mégis merre felé laksz te? Mert akkor lehet, hogy én is odaköltöznék. Egyébként nem értem mi bajotok a kézenfogva sétálgatással, ha nektek heteróknak lehet, lehessen már nekünk is, vagy nektek se lehessen. Érdekes, hogy én még sohasem láttam melegeket kézenfogva sétálgatni, vagy pl. csókolózni a nyílt utcán. Akkor most tulajdonképpen miröl is beszélünk?
A melegfelvonulással egyébként én sem értek egyet, (ha egyáltalán még létezik) szerintem többet árt, mint használ. De az tény, hogy valamilyen módon nekünk is ki kellene vívnunk ugyanazon jogokat, ami a heterókat megilleti. És igen képzeld el hogy pl. a házasság, gyerekvállalás, stb. jogokat is. De mindenekelött azt, hogy legalább a sok homofób mocskolódásának, legyen végre vége.
Szerintem jól tetted, hogy a barátodhoz költöztél, és végleg otthagytad a szüleided. Az ilyen szülö nem ember. Nem érdemli meg a gyerekét. De egyszer majd megbünteti öket a sors.
És nagyon sok boldogságot nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!