Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hagyjam el ténylegesen a szüleim?

Hagyjam el ténylegesen a szüleim?

Figyelt kérdés
Az a hekyzet,hogy én egy 19 èves meleg fiù vagyok..Kb fèlève mondtam el anyuéknak hogy mi a helyzet velem. Nem reagàltak túl jól. azt àllitjàk,hogy ez nem fèr bele az àltaluk kèpviselt èletformàba..Volgpt hogy apukam meg akart verni stb...Nem a legjobb az anyagi helyzetünk,az egesz csaladom atlagos sajnos..viszont szerelmes lettem màr 1 ève egy 25 èves sràcba akivel össze is jöttünk.A szüleim hallani se akarnak róla,meg vannak gyöződve hogy ez elmulik es beteg vagyok..jó vicc:D Votl hogy a baratom kocsival ertem jott es apam kiment balhezni,igaz csak majmot csinalt magabol mert a baratom 190centi is eleg izmos mig edesapam eleg kis atlagos ember szoval nem mert semmit csinalni..a baratom elèg jól èl,van sajàt lakàsa a belvàrosban,van autója,ès elèg jól fizető àllàsa.Felajànlotta,hogy költözzek hozzà.Èn most kezdtem az egyetemet amit apam közölt,hogy ha meleg maradok nem fizeti tovàbb de a baràtom meg mondta neki,hogy nem is kell mert ő olyan életet biztosit nekem,hogy boldog leszek..Nem tudom mit tegyek!költozzek el vègleg vagy maradjak otthon?Szivembol gyulolom a csaladom amiert igy viselkednek de megis a csaladom es tudom hogy ugyis megkapjak az elettol a buntetesuket..ti mit gondoltak?Tanàcstalan vagyok...Nagyon szeretem a baratom szoval valoszinu hogy elhagyom a csaladom es soha tobbet nem nezek vissza..Legyenek boldogok maganyosan,utalatosan...Jó döntès?

2014. jan. 6. 16:38
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
87%
Ha én a helyedben lennék, akkor átmenetileg odaköltöznék a barátomhoz (ugye, mennél távolabb kerülnék a "veszélyzónától"), majd az egyetem mellett munkát keresnék magamnak, és megpróbálnék mielőbb a saját lábamra állni. Így nem leszel senkinek se kiszolgáltatva, és nem kell magadat sem megtagadnod.
2014. jan. 7. 20:21
 22/44 anonim ***** válasza:
77%

"szerintem,nem gondolkodtak úgy a szülei,ki számít egyáltalán ilyenre..épelméjű,egészséges ember fejében nem fordul meg olyan dolog hogy talán meleg lesz a fia..hisz az egy betegség,csírájában el kell fojtani"

Hát szerintem te nem vagy épelméjü, és egészséges. És, hogy ki gondol ilyenre? Minden normális, felelösségteljesen gondolkodó szülönek számolnia kell ezzel a lehetöséggel is, legalábbis aki törödik, a gyereke sorsával, és fontos neki a boldogsága. Egyszóval, aki szereti a gyerekét.

Fojtsd el te csírájában a heteroszexualitásodat, te vadbarom!

2014. jan. 7. 20:58
 23/44 anonim ***** válasza:
0%
Kivetünk titeket magunk közül, hiszen aki a homoszexuális szerelmet gyakorolja, vagy csak gondol rá az a mi ellenségünk.
2014. jan. 7. 21:13
 24/44 anonim ***** válasza:
86%

Te tényleg egy vadbarom vagy.

Csak azt tudnám, hogy aki ennyire homofób, az mi a fenének olvas ilyen kérdéseket, de legföképpen minek válaszolgat? Ennyire unatkozol? Nincs jobb dolgod?

2014. jan. 7. 21:43
 25/44 anonim ***** válasza:
0%

Vadbarom az aki megszült..a kérdésedre a válasz:

Mert felháborít hogy a csapból is ez folyik,a melegek így,a melegek úgy,felháborít hogy nyíltan járnak kézenfogva az utcán,hogy felvonulást rendeznek nekik..ezt látják a gyerekeim??Ezt kell látni nekem b+?

Régen nem volt ilyen,ha volt is gondolom titkolták mert szégyellték..régen nem engedték volna ezt ami ma megy,ez ellen határozottan fel kellene lépni,nem a melegek házasságának elfogadását fontolgatni..hová fajul a világ??

te meg öcsém jól döntöttél,hagyd ott a családod,jobb lesz nekik nélküled,menj el valamerre igyál egy kis akkumulátorsavat,jobb lesz neked is.

2014. jan. 7. 21:59
 26/44 anonim ***** válasza:
78%

Hát te tényleg nem vagy normális! Igyál akkumulátorsavat te! És ne szidd az anyámat, tudtommal én sem szidtam a tiedet! Bár mit is várjon az ember attól, aki ilyen értelmi színvonalon van.

Hol, milyen csapból, és mi folyik? Ezek szerint te úton-útfélen melegekbe futsz, akik kézenfogva sétálgatnak? Mégis merre felé laksz te? Mert akkor lehet, hogy én is odaköltöznék. Egyébként nem értem mi bajotok a kézenfogva sétálgatással, ha nektek heteróknak lehet, lehessen már nekünk is, vagy nektek se lehessen. Érdekes, hogy én még sohasem láttam melegeket kézenfogva sétálgatni, vagy pl. csókolózni a nyílt utcán. Akkor most tulajdonképpen miröl is beszélünk?

A melegfelvonulással egyébként én sem értek egyet, (ha egyáltalán még létezik) szerintem többet árt, mint használ. De az tény, hogy valamilyen módon nekünk is ki kellene vívnunk ugyanazon jogokat, ami a heterókat megilleti. És igen képzeld el hogy pl. a házasság, gyerekvállalás, stb. jogokat is. De mindenekelött azt, hogy legalább a sok homofób mocskolódásának, legyen végre vége.

2014. jan. 7. 22:37
 27/44 A kérdező kommentje:
Tegnap amikor hazajöttem edesapam azzal vart hogy barcsak halott lennek minthogysem meleg.Ekkor dontottem.Ertem jott a baratom es elvitt innen.Ma delelott hazajottunk ketten es a baratom segitett osszepakolni a ruhaim,cuccaim amik kellenek,hasznàlok es elmentunk.Anyukamnak elmondtam,hogy matol kezdve nem ismerjuk egymast.Most mar a baratomtol irok es ugyerzem a lelke,m bekere lekt es szabad vagyok..Apam nem volt otthon mert dolgozott nem tudom hogy reagalt mar nem is erdekelt.Holnap reggel megyunk a mobilszolgaltatomhoz es a telefonszamom is lecsereljem,hogy szon se erjenek el..Koszonom mindenkinek a valaszokat! jó ejszakat!:))
2014. jan. 7. 22:52
 28/44 anonim ***** válasza:
88%
Kicsit elszomorított azért ,hogy ez lett a vége de a lényeg ,hogy boldog légy és ez volt a legjobb döntés amit tehettél
2014. jan. 7. 23:00
 29/44 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem jól tetted, hogy a barátodhoz költöztél, és végleg otthagytad a szüleided. Az ilyen szülö nem ember. Nem érdemli meg a gyerekét. De egyszer majd megbünteti öket a sors.

És nagyon sok boldogságot nektek.

2014. jan. 7. 23:07
 30/44 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a szüleimnek ez csalodas de en is csalodtam hiszen 19 evig eltem egy hazban ilyen emberekkel..Legrosszabb azokban csalodni akik eletet adtak neked...Jobb igy nekem,nekik is..Ha nyiltan beszelhetunk a baratom az aktiv a kapcsolatban illetve o ugye 25 eves es feladatatnak erzi hogy vigyazzon ram es megvedjen es ez mindennel tobbet jelent nekem most..Es mellette tenyleg buztonsagban erzem magam,en sem vagyok noies tehat atlagos heteros meleg srac vagyok ,sporotlok is de a baratom pedig ahogy irtam 190 magas ,izmos ferfi,szoval meg tud vedeni :D Ma este voltunk Citadellan setalni es annyira boldognak ereztem magam mindezek ellenere is...Van miert,es kiert felkelni es es a fontos nekem..Nagyon kedves toled hogy elszomorit teged a szitu de ugy erzem elottem az elet es soha tobbe nem fogok visszanezni..Aminek orulok,hogy a baratom szulei nagyon szeretnek engem es elfogadnak es mar mondtak,hogy csaladtagnsk szamitok es barmi baj van forduljak hozzajuk is es megoldunk mindent:))
2014. jan. 7. 23:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!