Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan élvezhetném így a...

Hogyan élvezhetném így a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Az anyám rendszeresen elrontja a karácsonyt a jellegzetes hisztirohamaival.Már attól kiakad ha egy ruha a földön van,vagy ha leesik egy dísz a fáról.Idevették most karácsonyra a tárasasjátékot(aminek nagyon örültem)néztem és akkor egyszer csak megszólal hogy mi a fenének örülök ennyire ha nem is az enyém?Igen,vér szerinti édesanyámról van szó.Tudok valamit csinálni?Folyton minden egyes karácsonykor-új évkor-húsvétkor ezt csinálja.15/L
2013. dec. 24. 21:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9-es vagyok és igen van akit le kell baszni mert két hétig is eltudja nézni a szoba közepén lévő koszos ruhát. Én már belenyugodtam ebbe, sőt feladtam, elmúlt a rendmániám, úgy döntöttem nem fogok állandóan mások után takarítani de tudom milyen idegesítő amikor az ember napokig takarít hogy minden szép legyen és ezt a családja le sem szarja és másnap kezdhetné az egészet újra. Ez olyan érzés mintha a többiek semmibe néznék a munkáját, pedig aki csak 1xis egy nagytakarítást egymaga végigcsinált az tudja hogy milyen fársztó. Pontozzatok le, de nem fogok unatkozó 15éveseket sajnálja aki besértődik mert az anyja rászól hogy rakjon arrébb egy ruhadarabot..
2013. dec. 24. 22:55
 12/12 anonim ***** válasza:
én nem értem ezt a mondatot:" Idevették most karácsonyra a tárasasjátékot (aminek nagyon örültem) néztem és akkor egyszer csak megszólal hogy mi a fenének örülök ennyire ha nem is az enyém?" - ez mi, hogy " Idevették most karácsonyra a tárasasjátékot néztem és akkor..?"
2013. dec. 25. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!