Gyülölöm a karácsonyt? (! )
Hát ahogy olvasom itt a kérdések, elég sokan vannak így...
régebben nálunk is volt ilyen, mostanában már nem annyira. Emlékszem, akkor sokszor rosszul éreztem magam, meg más üneppekor is. Érdekes, mára elmúltak.
Nálam most lett igazán rossz....
A családommal vagyok ugyan a szüleimmel meg az egyetlen húgommal.
Az idősebb testvérem aki csak féltestvér holnap jönnek karácsonyozni mert már saját családjuk van plusz 200 km-re laknak innen.
Így húgom is a barátjával karácsonyozik, most ment el hozzájuk.
Nekem nincs kivel.
Szüleim kint TV-znek anyukám már végzett mindennel így ledőlt pihenni lesz ünnepi vacsi, ajándékozás és ennyi volt. Az a hangulat mint régen már nincs meg amit nagyon bánok.
Barátnőm nincs, nem megy a csajozás nekem, külsőmmel is gondok vannak de egyszerűen nem megy a pár választás, fél éve volt barátnőm első kapcsolatom volt, szerettük is egymást, de ő egyetemre ment és szakított mert megismert egy srácot és inkább lesz vele mint velem....
Ez van sajnos, nem akarok itt sírni csak közlöm hogy nálam sem jobb a helyzet.
Arról nem is beszélve hogy a szüleim vitáznak mindenen hogy a holnapi nap tökéletes legyen minden szempontból. De sajnos érzem hogy egy katasztrófa lesz, de reménykedek abban hogy legalább együtt lesz a család.
karácsony és a többi ünnep nálam is egyenlő a piával az anyám full részeg veszekszik apámmal és velünk és ez már rég így megy, engem nem érdekel mára már megtanultam hogy nem érdemes foglalkozni vele mert annál rosszabb a helyzet
19F
Üdv a klubban! :)
Én idén annyira beleszrtam az ünnepbe hogy még a fát sem állítottam fel. Felfogom, de idén nem az volt hogy idegösszeroppanás árán is szép lesz minden... Úgyhogy még nincs fa. Reggel oda adtuk a kisfiunknak az ajándékait és ennyi. A nap része ugyanúgy telik mint egy héttel ezelőtt. És ez a legjobb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!