Gyülölöm a karácsonyt? (! )
19f sajnálom:( anyudat meg veregesd vállba helyettem is:(
Én tegnap kitakaritottam, párommal feldíszítettük a fát, becsomagoltuk az ajándékokat, főzni nem fogok, fondue lesz, olajat kell csak cserélni és megteríteni az asztalt. Mit bonyolítsik túl? Senki nem lát be, nem baj, ha nincs tele az asztal kaviárral:)
Én szeretem a karácsonyt, mert egy különleges nap. Bár a szeretetnek még a szikráját sem érzem, anyám jól leordított reggel is, mert poénkodtam fadíszítés közben, mert jaj, nem leszünk kész...nem értem, mi baja, ott voltam segítségnek, tök gyors voltam és a karácsonynak nem arról kéne szólnia, hogy együtt vagyunk és jól érezzük magunkat? Miért baj, ha hülyéskedek? Miért kell gyászhuszárként viselkedni azért, mert ünnep van? Így elveszik a lényeg. De tudom, hogy csak apám miatt ilyen, mert állandóan cseszegeti, hogy ez nem jó, az nem jó, így én is tiszta ideg lennék. Apám is ahelyett, hogy befogná...ja, ő meg iszik, már ünnepien spicces. Az idegeimre ment, úgyhogy inkább feljöttem a szobába.
Én igazság szerint a holnapot nem várom, mert rokonokhoz megyünk, a drága jó (barom) apám is ott lesz, úgyhogy mélységesen mély kussban kell végigülnöm az egész nyamvadt, retkes napot, mert idegesítem és lejáratom blabla. Bár ne jönne...semmi kedvem hozzá.
Én rühellem a karácsonyt. A barátnőimhez mindig mennek rokonok, barátok, hozzánk meg senki, és itthon unom az agyam. Még iskolába is szívesebben mennék, minthogy itthon "karácsonyozzak". Azt hittem, hogy ezzel csak én vagyok így, de megnyugodtam, hogy nem.
Boldog karácsonyt sorstársak!
Nalunk nincs alkohol nincs stressz a konyhaban egy fajta kaja van es egy suti ennyi.
Fa ma egy hete all.
Rokonok nincsenek mert tobb ezer km vagyunk.
Tarsasozunk kartyazunk radiot hallgatunk meset nezunk kozossen.
Ajandekok aprosag egy egy mindenkinek semmi luxus draga dolog.
Viszont arrol megemlekezunk hogy ez a nap Jezus szuletesenek unnepe.
Az unnep igazi uzenete uj elet remenye az ujrakezdes a szuletes.
Sajnalom a legtobb ember elvesztette a karacsony igazi jelenteset maad a zaba pia draga cuccok ures karacsony....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!