Hogyan élvezhetném így a karácsonyt?
Jah, kezdj el külön költözésen gondolkodni..
Anyád nincs kielégítve, gondolom apád nincs, vagy nem odateszi a cerkát ahová kéne..
Anyád azért bsztat mert nem szeret már és útjában vagy, terhére vagy, elbsztad az életét, elvetted a fiatalságát, csalódott apádban és még inkább próbálgatná a pasikat, de amikor tükörbenéz csak egy vén szipirtyó néz vissza, ezért rengeteget költ magára és próbálja visszakapni a fiatal éveit de mindhiába.
Legyen tanulság anyád mivoltja a számodra, te ne járj így!
Élj amennyit bírsz, kefélj fűvel fával és ne szülj gyereket 28 éves korod előtt.
Anyudnak pszihológusra lenne szüksége, neked egy kis nyugalomra, próbáld meg nem magadra venni, amin kiakad.
Kedves előző válaszoló. Nem tudom, hogy mitől vagy ilyen "humoros" kedvedbe, de csöppet sem vicces, amit írtál.
Első válaszoló talán te is ilyen vagy mint a kérdező anyja? :D
Kérdésre válaszolva szerintem anyud azt szeretné ha rend lenne körülötte. Ne vedd magadra :)
ma 21:45
Nem viccnek szántam, hiába lettem lepontozva.
Ez a rideg valóság.
A dolog típuseset, a pszihológus is ezt fogja mondani a lánynak ha esetleg a tanácsát kéri, max szebb köntösbe bújtatva, vagy ahogyan te fogalmaznál.
ma 21:46
Nem éppen, én ma már tisztán látok dolgokat.
Mellesleg az én anyám volt pont ugyanilyen!
Apám halálakor 7 évvel ezelőtt nemsokon múlt hogy hajléktalant csináljon belőlem, de ma már szrok rá a SAJÁT lakásomból!!!!!
Azért a mai világban a semmiből 7 év alatt saját lakás nem semmi ugye?
Biztosan velem nincs helyén valami...
Hát nemtom, én ha rendet raknék se tudnám lebszni azt akit szeretek azért mert szétdobálta.
Ennyi erővel nem kell senkivel sem együttélni akkor nincs kit bszogatni.
Mellesleg mindenkinek mást jelent a "rend" valaki szeret mindent elrakni elcsomagolni, valaki pedig az átláthatóságot szereti stb.
9-es ez r.hadtul nem mentség. Azért nem kell letoszni a másikat, nem kell idegbetegként viselkedni.
Furcsa mód apa soha nem volt h..lye az ünnepek előtt, meg anya sem, nem ment takarítási,főzési, stb láz, mégis minden elkészült karácsonyra. Nem ordibáltak folyamatosan... a ruhát, ha leesik, fel lehet venni, mindenkinek van keze, max. rászólok - de nem üvöltök -, hogy légyszi.
Ha éve nálunk is tök dilibaj a karácsony, mostohám teljesen hisztis, főleg ilyenkor. Szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!