Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt valaki, aki szintén a...

Van itt valaki, aki szintén a férje nélkül karácsonyozik?

Figyelt kérdés

A férjem katona, külföldön van, csak tavasszal jön haza :(

Ez az első karácsony, amit külön töltünk. Olyan fura, a gyerekeknek is nagyon hiányzik az apjuk.

2013. dec. 24. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:

sajnálom :(

elmúlik. ne gondolkozzatok sokat ezen.

egyszer, mikor gyerek voltam nálunk is volt egy karácsony, h Apu nem tudott hazajönni, de Anyu mindent megtett, h a körülményekhez képest meghitt legyen az ünnep. túléltük, elmúlt. köv. évben ismét együtt karácsonyoztunk.

2013. dec. 24. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a volt barátom volt katona én nem birtam ezt a fajta életet .
2013. dec. 24. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Amikor kicsi voltam, a bátyám katona volt, októberben született a kislánya, és nem engedték haza.

Sok családban előfordult, hogy nem volt otthon a papa, mert pl. éjszakai műszakban volt, vidéken dolgozott stb.

Túlélték!

Ez is egy élethelyzet, amit széppé lehet varázsolni. Most már fel lehet venni a kapcsolatot interneten, mobilon is úgy, hogy lássátok egymást. Éljetek vele.

Nem szabad keseregni, hanem az adott körülmények ellenére a legjobbat kell kihozni, amit csak lehet. :)

Áldott Karácsonyt! :)

2013. dec. 24. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:

én is a családtól messze karácsonyozom. este bekapcsoljuk a videohívást, "együtt" megvacsorázunk, aztán kibontjuk az ajándékokat. ők azt, amit én nekik hazaküldtem, aztán azt, amit nekem szántak, és most csak neten mutatják meg, majd jövő hónapban mikor hazamegyek, megkapom.

aztán beszélgetés, éjfélre meg irány az éjféli mise. csak a ma estét kell kibírni, holnaptól már nem lesz olyan magányos a hangulat.

2013. dec. 24. 18:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Erőss Zsolt felesége:

"Hogyan készül az ünnepekre Zsolt nélkül? Vagy a két ünnep közti mászás azért is szerencsés, mert eltereli gondolatait a tragédiáról? Zsolttal már járt az Alpokban. Esetleg pont az ő emléke miatt vág neki most újra?

Amióta Zsoltot ismerem nem volt két egyforma karácsonyunk, mivel élethelyzetünk folyton változott: gyerekek nélkül, egy gyerekkel, két gyerekkel. Egy dolog volt állandó: a mézeskalács sütés, ezt lehetett egyedül és gyerekkel is. Idén már a kisfiam segítségére is számítok."

:-))

Mástól is lehet erőt meríteni. :D

Az előző hozzászóló pedig elmondta, hogy hogyan lehet "túlélni" a papa hiányát Karácsony szent estén. :)

Áldott Karácsonyt mindannyiótoknak! :9

2013. dec. 24. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!