Erdemes kihivni a rendoroket?
amúgy azt mondom, ha meg tudod teremteni amit kell, anyagiak megvannak, akkor szöktesd meg a lányt a házadba, hozzád, akkor áldásomat adom.
de ha nincs meg a feltétel, a kocsi, a ház, a vagyon, akkor az apával kell egyet értsek.
gondolj bele ha lányod lenne. neki még tanulni kell be kell fejezni az általános iskolát.
ezt tudod neki biztosítani?
Nálunk úgy volt kinéztem a gyönyörű kis Petrát, ő volt 13 és fél én meg 19.
jajj te de az az asszony te úgy főzöt el sem hiszed én mondom neked olyan gombapaprikást csinált hogy megnyaltam mind a tíz ujjam, akkor döntöttem el fél liter pálinka után hogy megszöktetem.
akkor már volt saját kocsim is, vagyon minden, házam még nem volt ezért hazavittem édesapámhoz, beültettem mellém, csak félúton karamboloztunk, nekimentem egy oszlopnak, és elaludtam.
reggel arra kelek az ágyban vagyok otthon a kis Petra családja körbeáll szigorúan néznek, és megvolt a számon kérés...
mondták végül ha ennyi mindent megteszek akkor elnyertem a láyna kezét.
betöltötte a 14-et megházasodtunk!
Azóta boldogan élünk, 2 éve megszületett a kisbabánk Anna.
most vagyok 22.
Amíg nem lesz a lány 18, addig a szülő mondja meg, hogy a gyereke hol alszik.
Ha rendőrt hívsz, te többet ezt a lányt nem látod.
Na igen, ha terhes lesz és nem tartja meg, akkor is a család szív, ha megtartja, akkor szintén ők, de még jobban. Naná hogy van beleszólásuk hogy hol, kivel mit csinál, amíg rajtuk van a teljes felelősség.
Ha kihívod a rendőröket, akkor az lesz, hogy a leányzót szépen hazazavarják apucival, elvégre kiskorúként ott a helye, otthon.
Megverte az apja? Ha lilára verte, akkor lehet látleletet felvetetni, ha egy-egy pofont adott, akkor azzal nehezen rohangásztok a bíróságra. Meg akkor mi lesz? Vagy állami gondozásba kerül és még ennyit se látod vagy azt mondják apucinak, hogy ejnye bejnye, aki hazatérve úgy elnáspángolja édes kicsi lánykáját, hogy eszébe nem jut még egyszer a bíróságra rohangászni.
Ne keverd össze a szezont a fazonnal. Egy dolog, hogy 14 éves korától szexelhet, és más, hogy 18 éves koráig a szülő felel érte.
Ha eddig nem volt baj hogy nálad aludt, akkor valami biztos felmerült azóta, ami okot ad a féltésre, csak arról hallgatsz.
Gondolj arra, ha neked lenne egy 16 éves lányod, nem figyelnél oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!