Erdemes kihivni a rendoroket?
Igen!
Te nem követtél el semmit, nyugodtan lehet 16 éves barátnőd. Akár 14 felett is.
Ha az "apa" megverte a lányát, akkor meg simán fel lehet jelenteni.
Egy féreg az, aki gyengébbeket ver, ráadásul nőt, és a saját lányát!
ne haragudj, hogy nem a kedvedre valót fogok válaszolni, de engem is vert az apám fiatal koromban és szerintem nem kéne ilyen helyzetbe hoznod a lányt.
semmiképp se hívj rendőrt szerintem, mert attól, hogy fenyegetőzik, te meg rendőrt hívsz nem fog történni semmi, csak szépen hazamennek és a lány issza meg a levét.
gondolom nem akarod "megszöktetni" és eltartani, tehát jobb lenne nem szítani a balhét, mert neki haza kell menni az állat apjához, aki ha nem is fogja megverni, de lelki terrorban tartja.
már előre tudod, hogy holnap is ilyen helyzet lesz? ne legyen! próbáld elkerülni a balhét amennyire lehet, kicsit tedd takarékra magad, legyél udvarias és bírd ki, hogy nem alszik nálad egy darabig. az egy dolog, hogy találkozgattok, de az teljesen normális elvárás egy apától, hogy a 16 éves lánya otthon töltse az éjszakát, ne a barátjánál.
29/L
Kedves 4:
Igazán sajnálom, hogy téged is vertek gyerekkorodban, de a máshol alvás nem bűncselekmény, míg a gyerek (illetve bárki) verése az.
ma 23:53
Egy kiskorúnak a szülő mondja meg, hol alhat.Erről ennyit. A kérdezőnek pedig 21 évesen illene tisztában lenni azokkal a lehetőségekkel, amik egy kiskorúval való kapcsolatban megengedhetőek.
Mindamellett a verést én sem pártolom.
Ha nekem lányom lenne én is jól meg nézném,hogy ki az aki a 16 éves "munkámba" beleteszi a farkát.
A lány még nem felnőtt azaz nem 18 éves,természetes,hogy aki felel érte azaz a szülő mondja meg ,hogy a gyerek mit engedhet meg magának,hol alszik,hova mehet,stb.
A rendőrség témát felejtsd el,ha csak nem akarsz ki cseszni magaddal és a "barátnőddel".
Veri az apja? Ezt honnan veszed ?
Ne keverjük már össze az atyai pofont a veréssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!