Kiborulnátok ha kiderülne, hogy a 17 éves lányotok lefeküdt egy 28 éves férfival?
Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 22:24
31/32 anonim válasza:
Én sem mondanám el anyámnak. De megnézném azt a közel harmincéves "férfit", aki tinikislányokat hajkurászik :D Kicsit infantilis lehet, ha nem érett meg egy normális kapcsolatra egy korabeli nővel. De hát az ilyenekért nem is kár.
32/32 anonim válasza:
Nem akadt ki annak idején anyukám.
Pont 17 éves voltam, amikor volt dolgom egy 28 éves pasival. Csak szex volt semmi több. Neki is az kellett, nekem is. Természetesen védekezés megvolt megfelelően, semmi olyan nem történt, ami bármelyikünknek is kellemetlen lett volna. Nem kevertünk többet bele, mint ami volt.
Bár nem akkor mondtam el anyunak, de hát az anyák már csak olyanok, hogy néha ha nem mondja az ember, hogy mi van, akkor is tudják. Igazából néhány évre rá beszéltük ezt meg egyértelműen.
De én nem gondolnám, hogy egy 28 éves pasi még olyan hú, de milyen koros lenne. Nyilván ha egy 17 éves lány, már él nemi életet, akkor igazából lényegtelen, hogy ha az egész csak a szexről szól, akkor a pasi 21 éves vagy 28.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!