Kiborulnátok ha kiderülne, hogy a 17 éves lányotok lefeküdt egy 28 éves férfival?
Tekintve ha a mai gyerekek már 14-15 éves korukban simán élnek nemi életet ez egyáltalán nem meglepő.
Szerintem felesleges miatta háborogni mert 1. biztos védekeztek azért egy 17 évesnek már van annyi esze.
2 Ezzel max azt éred el h ezeket majd titokban
fogja tartani.
Ja és nem azért de valszeg azért egy 28 évessel kezdet ki mert a korabelieknek gőzük nincs h mit és hogy hogy kell csinálni. Egy 28 éves meg bőven tapasztaltabb ezen a téren.
Most kövezetek meg de én megértem azt akarta hogy jó szexuális élményben legyen része amit a korabeliek semmiképp nem tudtak volna nyújtani.
Ismertem hasonló lányt szerintem ebben nincs semmi rossz nem az ő hibája h a saját korosztálya zöldfülű béna gyerekekből áll.
Most ha neked adnak egy Mercedes-t beéred a Suzuki-val.
Ne viccelj már.
Csak meglátta a lehetőséget és megragadta mer tudta h jobb.
10# es az osszeset egyszerre kapod el?
nehogy teged baxanak meg...
És ha kiakadnék? De miért feküdtél le vele? Mondjuk azt sem értem ő miért feküdt le veled? Bár megkérdeztem most a páromat, aki 28 éves és ő is azt mondta lefeküdne egy 17 évessel. Járni viszont nem járna vele... ffiak! Disznók mind. Véleménye miért nem járna vele: Hülye vagy? Az milyen undorító már? Mit lehet vele kezdeni? Az még egy gyerek vigyem el homokozni?
Hiába, mondhatod, hogy az én párom r.hadék, de ilyenek a pasik a ziccert nem hagyják ki, de több nem kell nekik. Neked ez megfelel? Szerintem kezdj inkább a korosztályoddal.
Anyukád meg... én nem mondtam volna el neki, de te tudod, milyen a kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!