Kiborulnátok ha kiderülne, hogy a 17 éves lányotok lefeküdt egy 28 éves férfival?
Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 22:24
21/32 anonim válasza:
#20, mi a párommal azóta a 17. éve vagyunk együtt... #9 voltam...
22/32 anonim válasza:
Kivétel erősíti a szabályt, nem? :D
23/32 anonim válasza:
#23, kérdés mi a kivétel és mi a szabály... tudod, sokaknak van sokféle előítéletük, és sokan mondanak sokféle közhelyet, de életemben nem láttam még én se - meg többnyire mások se - olyan statisztikát, ami a párok tagjai életkorának különbségét veti össze a kapcsolat tartósságával... Az egy általános szabály, hogy a kapcsolatok többsége rövidtávon véget ér, és a kisebbik részből lesz tartós (mondjuk 1 évnél hoszabb) kapcsolat. Ha egykorúak a pár tagjai, ha nem.
24/32 anonim válasza:
Nem, mert a lányod ilyenkor még befolyásolható. Inkább figyelmeztetném, hogy mik ennek a veszélyei, meg elmagyaráznám a dolgokat, persze csak úgy, hogy ne érezze azt, hogy korlátozni akarom.
25/32 A kérdező kommentje:
Tudok a veszélyeiről. Miért feküdtem le vele? Jó érzés volt. Tökéletesen megfelel, hogy csak a szexre vagyok jó neki. Tartsatok hülyének de ez van. Élvezem és kész. Nem szeretnék tőle én sem többet, csak azt nem tudom el mondja e anyámnak.
2013. dec. 20. 23:53
26/32 anonim válasza:
Szerintem ne mond el am meg mindenki ilyen csajt szeretne csak nem vallják be :)
27/32 anonim válasza:
20as!! Az én párom is dettó ugyanezt mondta :)
28/32 anonim válasza:
#28, "- Tulajdonképpen nem is akartam azokat a fürtöket - mormogta. - Úgyis savanyúak és íztelenek."
29/32 anonim válasza:
Attól függ, ki az a férfi és milyen a kapcsolatuk.
Ha futó kaland lenne bármelyik részéről, akkor igen.
Ha szeretik egymást, nincs mit tenni.
A korkülönbség most kicsit nagynak tűnik, de két év múlva már nem az.
30/32 anonim válasza:
Én annyira nem akadnék ki. Szerintem lényegtelen, hogy 18 vagy 28 évessel fekszik le. Mondjuk ha 60 éves lenne a faszi akkor azért kicsit pánikba esnék...de így most nem mindegy ki d..gja meg?
Akkor borulnék ki, ha rendszeresen más pasikkal kefélne, de ez még nem a világ vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!