Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nálatok vannak nézeteltérések...

Nálatok vannak nézeteltérések Szenteste? Hogy érhetném el egyszer, hogy végre olyan menü legyen este, amit én is szeretek?

Figyelt kérdés
2013. dec. 19. 14:47
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

9-es, mert ez a hagyomány, ilyenkor azt kell enni, összes ismerősöméknél ez a menü.

10-es, köszönöm, majd még kísérletezek, egyszer csak jó lesz :)

11-es, az a baj, túl drágák az éttermek, gondolom ilyenkor még drágábbak.

2013. dec. 19. 15:10
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
De minek betartani egy olyan hagyományt, amiből csak veszekedés van?
2013. dec. 19. 15:16
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem egy komplett vacsorát kell rendelni. Rendelsz egy adag halászlevet, az nem lehet olyan drága.

Mondjuk nálunk, ha közös kajálás van (akár karácsony, akár más) akkor kétféle legalább szokott lenni. Nálunk halászlé van, de pont azért, mert nem mindenki szereti, van más is.

2013. dec. 19. 15:20
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

Halászléből nem lehet kis adagot főzni. Ha senki más nem szereti a családból, akkor érthető hogy nem főznek. Minek? Hogy egyél 1 adagot aztán a többi menjen a kukába?

Egy adag halászlé 700-1000 ft között van most. Ha annyira szereted, áldozz rá ennyit.

2013. dec. 19. 15:22
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha tényleg mindenki utálja a halat, akkor miért várod el, hogy mégis csináljanak? Honnan tudod, hogy meg tudnák csinálni?

Nem ismerem az anyagi helyzetedet, de egy adag halászlevet meg tudnál venni étteremben 2e Ft alatt. Évente 1x talán megoldható.

De ha nem, akkor meg miért nem jó, ha a haverok adnak? Adsz nekik pár száz forintot, cserébe ők egy adaggal többet főznek, amit elviszel.

2013. dec. 19. 15:25
 16/21 anonim ***** válasza:

Tényleg nem olyan drága rendelni egy adag halászlevet.

De elkészíteni sem olyan borzasztóan bonyolult. Kinézel valami jó receptet, bevásárolsz halászléalapot, halszeletet, betartod a leírtakat és nagyon nem tudod elrontani. Az sem baj, ha normál adagot főzöl, a halászlé jól bírja a fagyasztást is, megeheted a maradékot máskor.

2013. dec. 19. 15:26
 17/21 anonim ***** válasza:
Nálunk mindenki szerette a halat, én nem ezért én mindig kaptam egy szelet kirántott húst és sült krumplit, amint látom neted van, akkor miért nem nézzed meg rajta az éttermek árlistáját hogy mennyibe kerül a halászlé és hozol onnan egy adagot.
2013. dec. 19. 15:39
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, körülnézek a neten.
2013. dec. 19. 15:51
 19/21 anonim ***** válasza:

Mivel én főzök,és 24-én édes kettesben vagyunk,ezért olyan a kaja,amit szeretek (és persze párom is szeret)

25-26 családlátogatás,én részemről nagymamámékhoz megyünk,ahol előre ki vagyok kérdezve,mit főzzön,mit süssün,ott degeszre eszem magam.anyós nem főz jól,ő is zsíros töltöttkáposztát főz,szikkadt hasaalját és ehetetlen sütiket,de nem gond,mert reggel jól bereggelizem,ebédnél náluk eszek 2 kanál valamit,és alig várom,hogy hazaérjünk,ahol vár a rengeteg finom kaja.

2013. dec. 19. 16:13
 20/21 anonim ***** válasza:
6%

"Hogy érhetném el egyszer, hogy végre olyan menü legyen este, amit én is szeretek?"

Egyszerű: menj el étterembe és egyél ott karácsonyi vacsorát, ha olyan idióták a "szeretteid", hogy soha nem veszik figyelembe azt, hogy TE mit szeretnél.

2013. dec. 19. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!