Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lesz a menü karácsony két...

Playgirl kérdése:

Mi lesz a menü karácsony két napján és Szent este nállatok?

Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:

24_én.. Halászlé ,rétes,

25.én- tyúk húsleves ,kakas pörkölt, kolbászal és hagymával töltött egybe sült tarja,BBQ -mártásban pácolva, BBQ mártás , francia saláta, petrezselymes burgonya, baconba tekert máj, aszalt szilva kecske sattal, hagyma lekvár, pulyka beigli,rizibizi,

Lajcsi szelet,keleti csemege, képviselő fánk, mézes krémes, és apró sütik..

A tesomékhoz megyünk 25-én meg van szervezve ki mit visz .

26-án.pedig a maradékokakat eszük ,elosztjuk ami marad..

2011. dec. 21. 16:18
 2/3 anonim ***** válasza:

én mindent megfőzök 24-ére és amik maradnek azt esszük a két ünnep között is(sokat csinálok, nagyon sok marad még szilveszterre is)

húsleves, halászlé,

hagymás, vajas, petrezselymeskrumpli, rizs, sültoldalasm sültkaraj, csirkemell-rántva, párolva, párolt pangasiusfilé, rántott ponty, hurka-kolbász, rántott gomba, csalamádé, párolt zöldköret-mexikói, befőtt-barack

bejgli-diós, mákos, gesztenyés, kuglóf v kalács, linzer, kókifli, mézeskrémes, halpos, diósrúd

szilveszterre még töltött káposzta, kókuszgolyó, tekercs, sós-sajtos pogi, perec, rúdak

virslis, pizzástáska

2011. dec. 21. 19:32
 3/3 anonim ***** válasza:

24.: halászlé, húsleves, rántott hal, kocsonya.

25.: az előző napi maradékok, + töltött káposzta, gesztenyével töltött pulyka.

26.: az összes eddigi.

Emellé 6-7 féle aprósütemény, mézeskalács, bejgli és kalács (diós, mákos).

2011. dec. 22. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!