Mi lesz a menü karácsony két napján és Szent este nállatok?
24_én.. Halászlé ,rétes,
25.én- tyúk húsleves ,kakas pörkölt, kolbászal és hagymával töltött egybe sült tarja,BBQ -mártásban pácolva, BBQ mártás , francia saláta, petrezselymes burgonya, baconba tekert máj, aszalt szilva kecske sattal, hagyma lekvár, pulyka beigli,rizibizi,
Lajcsi szelet,keleti csemege, képviselő fánk, mézes krémes, és apró sütik..
A tesomékhoz megyünk 25-én meg van szervezve ki mit visz .
26-án.pedig a maradékokakat eszük ,elosztjuk ami marad..
én mindent megfőzök 24-ére és amik maradnek azt esszük a két ünnep között is(sokat csinálok, nagyon sok marad még szilveszterre is)
húsleves, halászlé,
hagymás, vajas, petrezselymeskrumpli, rizs, sültoldalasm sültkaraj, csirkemell-rántva, párolva, párolt pangasiusfilé, rántott ponty, hurka-kolbász, rántott gomba, csalamádé, párolt zöldköret-mexikói, befőtt-barack
bejgli-diós, mákos, gesztenyés, kuglóf v kalács, linzer, kókifli, mézeskrémes, halpos, diósrúd
szilveszterre még töltött káposzta, kókuszgolyó, tekercs, sós-sajtos pogi, perec, rúdak
virslis, pizzástáska
24.: halászlé, húsleves, rántott hal, kocsonya.
25.: az előző napi maradékok, + töltött káposzta, gesztenyével töltött pulyka.
26.: az összes eddigi.
Emellé 6-7 féle aprósütemény, mézeskalács, bejgli és kalács (diós, mákos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!