Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Este hányra szokás asztalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Este hányra szokás asztalt foglalni és mi a legjobb menü?

Figyelt kérdés

Helyzet hogy első igazi vacsis randira készülök egy lánnyal, akinek szerelmet fogok vallani. Nagyon izgulok ezért ha nem is teljesen,de megpróbálok mindent tökéletesre szervezni. Az éttermet és a helyet már kiszemeltem, de kis segítség kellene, hogy hányra szokás vacsoránál az ilyent szervezni? Én este 6-tól 10-ig érek rá.

Illik ilyenkor pizzát rendelni, vagy valami szokásos 3 fogásos kaját (előétel,főétel,desszert), vagy ha az sok, akkor valami hidegtálat? Ha fél 8-ra foglalok asztalt szerintem ott leszünk egy órát ha beszélgetünk is (vagy ahogy alakul). Nem akarom túl korán, de túl későn se.

2009. jún. 1. 00:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, nem árt tudni hogy mit szeret... azt rendeljétek :) Én pl tudtam hogy barátnőm szereti a japán kaját ezért wasabiba vittem el. Szerintem 7-8 tökéletes időpont
2009. jún. 1. 02:05
 2/2 anonim válasza:
Hello!8-9 között a lány romantikusabb,szenvedélyesebb úgy h szentem 8-kor legyetek ott a vacsizoban 9-ig az romantikus egy lánynak utána ha jól érzi magát még lehet h az ágyba is be tod vinni:)csak egy jó tanács!
2009. jún. 1. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!