Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nálatok vannak nézeteltérések...

Nálatok vannak nézeteltérések Szenteste? Hogy érhetném el egyszer, hogy végre olyan menü legyen este, amit én is szeretek?

Figyelt kérdés
2013. dec. 19. 14:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
42%
Nálunk csak vidámság jókedv szeretet van.Ilyenkor együtt a nagy család,és idén már egy kis emberrel többen leszünk:)Hogy érd el?Nagyon egyszerű,csináld meg Talán a többiek is meg kivánják...
2013. dec. 19. 14:52
 2/21 anonim ***** válasza:
97%

Ezen képesek vagytok összeveszni Szenteste, hogy mi legyen a kaja? :D

Tavaly nagyapám főzte az ünnepi töltött káposztát. Kicsit sótlan volt, és némely tölteléknek a közepe csak félig volt megfőve, de pont marhára nem érdekelt :) Inkább örülök, hogy még mindig velünk van, ő az egyetlen élő nagyszülőm.

Ha valami más kívánságod van, és aki főz az nem tudja, hogyan kell elkészíteni, akkor megrendeled 23-án valahonnan egy étteremből, estére hűtőbe rakod másnap átviszed, ott megmelegíted. Ennyi.

De ezen besértődni? :D

2013. dec. 19. 14:53
 3/21 anonim ***** válasza:
71%
A kajával még sose volt, ha jól emlékszem, de apám minden kis vacakon felhúzza magát. Volt már olyan, hogy csak másnap tudtunk karácsonyozni, mert neki ki kellett tombolnia magát és üvöltöznie kellett azért, mert egy idegen kutya a kertünkbe sz@rt (megjegyzem, a terméket felszedtük kb. 10 másodperc alatt, nem tudom, minek kell utána még órákig hisztizni, főleg karácsony este).
2013. dec. 19. 14:54
 4/21 anonim ***** válasza:

Vannak, de csak kibírom valahogy...

(Nálunk nem igazán van, hogy csináld meg, mert nem kívánják meg, nekem kell megenni a nagy adaggal). Próbáltam, hogy nem csinálok akkora adagot csak 1 személyeset, de valamiért nem működik ez a piciadag dolog, nem lesz olyan finom, nem találom el az arányait. Úgyhogy inkább hagyom a csudába.

2013. dec. 19. 14:55
 5/21 anonim ***** válasza:

Nálunk nincsenek.

Ha nem azt szeretnéd enni, amit a család, akkor készíts magadnak egy személyes adagokat azokból a kajákból, amiket te szeretsz.

2013. dec. 19. 14:56
 6/21 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :) Főzni sajnos nem tudok, amit már próbáltam, abban nem volt sok köszönet. Évek óta barátoknál kell kuncsorognom, hogy adjanak egy éthordó halászlevet, mert itthon nem csinálnak sohasem, mindenki utálja a halat, én viszont nagyon szeretem...pedig meg tudnák csinálni ha akarnák. Ehetem idén is a zsírpacni töltött káposztát, amit viszont én nem állhatok ki.
2013. dec. 19. 14:57
 7/21 A kérdező kommentje:
Kénytelen vagyok enni belőle egy keveset, mert más nincs. Annyira meg nem állok anyagilag, hogy étteremből hozassak magamnak vacsorát.
2013. dec. 19. 15:06
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem a problémát. Enni mindennap szoktatok, gondolom. Máskor nincs veszekedés a kaján? És azt hogy oldjátok meg? Miért számít pont csak ezen az egy napon, hogy mit esztek?
 9/21 anonim ***** válasza:

Nálunk szerencsére nincs vita, mert szinte mindeni szereti és várja a halászlét, utána majonézes burgonyát csinálok és mellé rántott halat, aki ezt nem eszi, annak rántott csirke lesz.

Tulajdonképpen a halászlé nem bonyolult étel, próbáld ki egyszer, neked is sikerülni fog. Pár szelet halból és egy hal farokból/fejből 2 napra elegendő hallét tudsz készíteni magadnak.

10/21 anonim ***** válasza:

Ha nagyobb városban laksz, akkor biztosan van olyan hely, ahonnan rendelni is lehet.

Nálunk sokan hirdetik most ezt. Még Szenteste napján is lehet rendelni délelőtt. Szóval meg lehet oldani. Nem kell ezen veszekedni.

Nálunk sosincs veszekedés, se a kaja, se más miatt. Inkább nyugi van és élvezzük a pihenést.

2013. dec. 19. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!