Nálatok vannak nézeteltérések Szenteste? Hogy érhetném el egyszer, hogy végre olyan menü legyen este, amit én is szeretek?
Ezen képesek vagytok összeveszni Szenteste, hogy mi legyen a kaja? :D
Tavaly nagyapám főzte az ünnepi töltött káposztát. Kicsit sótlan volt, és némely tölteléknek a közepe csak félig volt megfőve, de pont marhára nem érdekelt :) Inkább örülök, hogy még mindig velünk van, ő az egyetlen élő nagyszülőm.
Ha valami más kívánságod van, és aki főz az nem tudja, hogyan kell elkészíteni, akkor megrendeled 23-án valahonnan egy étteremből, estére hűtőbe rakod másnap átviszed, ott megmelegíted. Ennyi.
De ezen besértődni? :D
Vannak, de csak kibírom valahogy...
(Nálunk nem igazán van, hogy csináld meg, mert nem kívánják meg, nekem kell megenni a nagy adaggal). Próbáltam, hogy nem csinálok akkora adagot csak 1 személyeset, de valamiért nem működik ez a piciadag dolog, nem lesz olyan finom, nem találom el az arányait. Úgyhogy inkább hagyom a csudába.
Nálunk nincsenek.
Ha nem azt szeretnéd enni, amit a család, akkor készíts magadnak egy személyes adagokat azokból a kajákból, amiket te szeretsz.
Nálunk szerencsére nincs vita, mert szinte mindeni szereti és várja a halászlét, utána majonézes burgonyát csinálok és mellé rántott halat, aki ezt nem eszi, annak rántott csirke lesz.
Tulajdonképpen a halászlé nem bonyolult étel, próbáld ki egyszer, neked is sikerülni fog. Pár szelet halból és egy hal farokból/fejből 2 napra elegendő hallét tudsz készíteni magadnak.
Ha nagyobb városban laksz, akkor biztosan van olyan hely, ahonnan rendelni is lehet.
Nálunk sokan hirdetik most ezt. Még Szenteste napján is lehet rendelni délelőtt. Szóval meg lehet oldani. Nem kell ezen veszekedni.
Nálunk sosincs veszekedés, se a kaja, se más miatt. Inkább nyugi van és élvezzük a pihenést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!