Mit tehetek? El tudom tiltatni a barátnőt?
Figyelt kérdés
A volt párommal el váltunk van egy közös gyerekünk aki 6-éves.Az apja el vitte magához hat napra és a jelenlegi barátnője aki most látta másodszorra meg ütötte a gyereket mert az hisztizett???még nincs bírói határozatunk!2013. dec. 17. 19:24
21/26 anonim válasza:
Nem tudod eltiltani, nincs hozzá jogod, a törvény nem biztosít erre lehetőséget.
22/26 anonim válasza:
prédikálsz itt miközben egy év alatt(mi lassan 5 éve vagyunk együtt és még csak esküvő) már egy babát is összehoztál?! mi van ha a gyerek apucinál veri ki a hisztit mert túl gyors még neki is ez a tempó?
23/26 anonim válasza:
amúgy még mindig nem derült ki mit is takar az "ütés " szó.. pofon? kézre csapás? fenére ütés? miért kapta? mit takar a "hiszti" ? ütött vágott mindenkit? tört -zúzott? vagy csak hasra vágta magát és sírt? ennyiből nem lehet normális választ írni amit írtál... hozzáteszem a másik felet akkor még nem is "hallottuk" :) és nem tudom miért pontoztátok le aki a helyesírás miatt szólt... épp itt az ideje hogy megtanulja helyesen leírni a kérdező a szavakat.. "elváltunk", "elvitte" "megütötte" csak ennyi a kérdésben... (és nem rossz szándék vezérel, csak lassan iskolába jár a gyerek, neked is kéne tudnod, hogy ezeket egybe írjuk...)
24/26 anonim válasza:
Nem is fog sosem kiderülni, hogy mi is történt pontosan. A kérdező csak provokálni akar itt, vagy tényleg olyan buta mint az éccaka. Értelmes kérdésekre nem reagál, csak szajkózza a magáét.
25/26 anonim válasza:
Van annak a gyereknek apja anyja,aki oda csapjon neki ha kell.Teljesen mindegy mit csinált az a gyerek,annak a nőnek nem volt joga rácsapni.Én megkeresném aztán elverném mint bohóc a nagydobot,ha az én gyerekemre emelne kezet.A többit meg intézze apukával.Aztán mehetne fűhöz fához panaszra.utána bőven meggondolná merjen e rá csapni
26/26 anonim válasza:
drága 26-os még jó hogy nincs a közelemben egy ilyen ex mint Te... (bár a férjemnek nincs is gyereke előző házasságából) de! kérdem én... ha pl: az apuka elfut boltba vagy bárhova fél órára és velem hagyja otthon a gyerekét, erre a gyerek pl: elkezd nekem törni zúzni mindent és nem használ a kedves szó, nem tudok vele mit csinálni... (nem azt mondom hogy "agyonverem") és rácsapok egyet a fenekére te nekem jössz???? várjam meg míg fél vagy 1 óra múlva hazajön az apuka és meséljem el mi történt és majd rendezze le ő??? mit fog gondolni az a gyerek??? hogy velem bármit megtehet??? a gyereknek akkor és ott kell büntetést kapnia a cselekedeteiért nem később, amikor már esetleg el is felejtődött a dolog... és igenis nekem az új nőnek is kijár a tisztelet a gyerek felől... nem tehet meg velem amit csak akar, mert nem én szültem!!! volt páromnak volt egy fia... igaz sose kellett megütnöm, de igenis neveltem én is! bepróbálkozott nálam mindennel meddig mehet el, mit tehet meg velem mit nem... de rájött egy idő után hogy én vagyok a főnök nem Ő !!! exemmel 5 éve nem vagyunk már együtt... a fiával a mai napig tartom a kapcsolatot mert annyira megszerettük egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!