Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apámnak barátnőt szeretnék de...

Apámnak barátnőt szeretnék de hogyan?

Figyelt kérdés
Van egy barátom akinek az anyukája szongli és apa is elvált 4 éve de ne mvevő a kapccsolatokra mi lenne a jo ötlet nem szoktunk ilyen témákrül beszélin de kitaláltam hogy irok egy álüzentetet az egyik éterem nevében és miind2tőjülhöz bedobom hogy nyertek egy ingyen vacsorát és ott megismerkednének de én és a barátom álnánk a vacsorát és mindent lerendeznénk mintha tényleg nyerték volna de ez jo ötlet vagy valami más?
2013. jún. 6. 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:

ha beleavatkozol... csak magadra hozod a bajt

De amúgy aranyos az elgondolás.

2013. jún. 6. 20:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez kedves ötlet, hány évesek vagytok?

De szerintem a nyereményt nem hinnék el a szülők.

Mondjuk inkább külön-külön beszéljétek rá őket valamilyen programra veletek (mondjuk menjetek állatkertbe vagy vurstliba), és ott találkozzatok látszólag véletlenül. Ekkor kénytelenek lennének szóba elegyedni egymással, ti pedig hagyjátok őket kettesben.

2013. jún. 6. 20:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan aranyos:)

De én nem ezt a "Nyert egy ingyen vacsorát!" használnám, hanem egy levelet, amiben az ismeretlen meghívja vacsorázni. Mintha titkos imádója lenne mindkettőjüknek:)

Leírnád, hogy melyik asztal, azt az asztalt előre lefoglalnád, és valahogy megegyeznétek a fizetésben(fizetsz előre, vagy kiküldik a csekket vagy ilyesmi)

Drukkolok!:)

2013. jún. 6. 20:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Mostmár terváltozáss volt!:) Moziban fogunk látszólag " véletlenül" összefutni!:)
2013. jún. 6. 21:08
 5/10 anonim válasza:
0%
Ne tedd tönkre apád életét mégegyszer,elég volt neki egyszer átélni azt a bizonyos tragikus időszakot,nem véletlenül vált el,megízlelte már az élet keserves gyümölcsét,szenvedett ő eleget az eddigi élete során,most végre szabad,ne vedd el a boldogságát
2013. jún. 6. 21:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez annyira kedves, én tutira elmennék. És az amit a 3-as

ír, nagyon jó ötlet, akkor még inkább mennék, már csak kíváncsiságból is.

Aztán lehet, hogy világgá szaladnak ha meglátják egymást, de ez már az ő dolguk...

2013. jún. 6. 21:17
 7/10 A kérdező kommentje:
ezzel apám éeltét nem tenném tönkre nem lenne belőle házasság! csak egy kapcsolat..neki már nemkéne mégeggy házasság! és szerintem a mozit olcsóbban is megusznánk!:D
2013. jún. 6. 21:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
majd írd már le az eredményét !!! :)
2013. jún. 6. 21:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A mozi nem a legjobb ismerkedős hely, mert ott nem tudnak beszélgetni és megismerni egymást. Alapvetően tényleg aranyos ötlet, de én máshova szervezném :)
2013. jún. 6. 22:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Ha a mozi nem megfelelő akkor merre?:// /Miskolc/
2013. jún. 7. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!