Vesztettek már el barátnőt párkapcsolat miatt?
Nagyon sok éve egyedül vagyok, mondhatni magányos. Most úgy néz ki alakul egy fantasztikus sráccal a kapcsolat, nagyon boldog vagyok vele. Viszont az egyik legjobb barátnőm, akinek szintén nehéz magánélete van, mint nekem, továbbra is egyedül van, iszonyú negatív és depressziós.
Látszólag örül az örömömnek, de megsértődik, ha nem megyek el egy program, mert a sráccal vagyok. Nem jön el olyan programokra, ahol párok vannak, megsértődik állandóan, dühös az egész világra, nem is érdekli, hogy boldog vagyok csak azt látja ebből, hogy rá már nincs időm és nem érdekel. Hisztizik, ha nem jön össze egy program, persze őt már mindenki leszarja stb stb.Pedig nem így van, de 24 óra továbbra is egy nap és nem fér bele minden úgy, mint rég. Félek, hogy elveszítem emiatt...Voltatok már ilyen helyzetben? Mi a megoldás?
Nekem van párom, barátnőmnek nincs. Szerencsére nem haragszik rám, a kapcsolatunk se romlott meg, amikor van rá időm, meglátogatom. Mostanában sűrűn mondtam le a tervezett programokat a barátnőmmel, ezért ezt a hétvégét rászánom, nem megyek páromhoz, így egálban leszünk :) Néha a páromról is lemondok, hogy barátnőzhessek :)
25/N
Nekem is ez van pont most a legjobb barátnőmmel:( Amikor összejöttem a párommal, megbeszéltük, hogy ne hanyagoljam el őt, mert úgy szokott lenni, hogy ha egy csaj bepasizik, akkor ejti a barátnőit.
Nem hanyagoltam el őt, mégis látszik rajta, hogy haragszik, mert magányos. Egy ideje, ha találkozunk, egyáltalán nem is hozom szóba a barátomat, hogy ne bántsam, de úgy néz ki, nem segít. Nem tudom, mit csináljak, hogy ne veszítsem el őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!