Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek? El tudom tiltatni...

Mit tehetek? El tudom tiltatni a barátnőt?

Figyelt kérdés
A volt párommal el váltunk van egy közös gyerekünk aki 6-éves.Az apja el vitte magához hat napra és a jelenlegi barátnője aki most látta másodszorra meg ütötte a gyereket mert az hisztizett???még nincs bírói határozatunk!

2013. dec. 17. 19:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
38%
dehogy nincs:D Amikor én gyerekként fedő nélkül próbáltam ki a turmix gépet a frissen felmosott konyhában:D
2013. dec. 17. 19:59
 12/26 anonim ***** válasza:
76%
húúú az ilyen emberek gyereke szokott nagyon neveletlen lenni,mert a szülő a rossz emlék miatt átesik a ló túloldalára és amikor már benne van nem veszi észre mennyire elszúrta azzal hogy még csak hideg vízzel sem mosta a gyerek arcát ha hisztizett
2013. dec. 17. 20:01
 13/26 anonim ***** válasza:
78%
12-es, elég szomorú, ha téged emiatt megvertek. Engem sosem vertek, mégsem lett belőlem sem öngyilkos, sem léhűtő. Ha a gyerek hülyeséget csinál, arra van magyarázat: az, hogy GYEREK és nem látja előre a következményeket, vagy a határait próbálgatja, ő így tanul. Ha a felnőtt ezért megüti, arra mi a magyarázat? Persze, emberből van meg elszakad a cérna meg minden, de NE A GYEREKEN vezesse le a feszültséget, elég sok egyéb módszer van.
2013. dec. 17. 20:04
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de a megutotte eleg tag fogalom. Nem mindegy, hogy mondjuk racsapott a fenekere egyet mert mar masfel oraja orjongott a padlon fetrengve a 12. jegkremert, vagy veresre verte ugyanezert....
2013. dec. 17. 20:06
 15/26 A kérdező kommentje:
Hisztinél én is alkalmazom a hideg zuhanyt és hatásos nem kell azért meg ütni egy gyereket.meg értelmesen is el lehet neki magyarázni dolgokat.De felháborítónak tartom hogy egy vad idegen meg üsse a fiamat!
2013. dec. 17. 20:08
 16/26 anonim ***** válasza:
nem megvertek-.-" hanem kaptam egy pofont mert anyám előtte szólt hogy ne nyúljak semmihez a konyhában sőt be se menjek mert most mosott fel
2013. dec. 17. 20:09
 17/26 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem a fiam sosem verte magát a földhöz!!!
2013. dec. 17. 20:10
 18/26 anonim ***** válasza:
89%

Nem nem tilthatod el,ez van ezt kell elfogadnod.Gondolom ha neked lesz új párod és az csinál majd ilyet az nem lesz baj ugye?

Persze ha a gyereked ott van az apánál akkor a barátnőnek persze kötelessége csöndben maradni,mosni,főzni,takarítani utána ugye?

Nem lesz semmi baja a gyerekednek azért mert kapott egyet.

2013. dec. 17. 20:18
 19/26 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező nem ellened, hanem úgy általában az exanyukák ellen szeretnék szólni pár szót.

Nálunk is állandóan hisztizik a gyerek, megérdemelne 1-1 pofont, de nekem nincs jogom megpofozni. Bár amikor a gyógyszeremhez nyúlt akkor rácsaptam a kezére.

Az ex nem hiszi el, hogy az ő pici fia rossz (ő is majdnem 6 éves). Otthon soha nem hisztizik, otthon soha nem tesz tönkre semmit nem pisil be stb. Mindig csak nálunk rossz. Aztán kiderült, hogy otthon a hiszti első jelénél kap valami ajándékot. Mi viszont nem veszünk meg neki több ezer ft-ért minden játékot. Ezért mi vagyunk a rosszak.

Ja a kedvencem: pár hónapja történt, hogy a párom nem ért haza péntek este, de az ő hétvégéje volt.Felhozták a nagyszülei nekem. Gyerkőc persze nem akart velem maradni, mert a nagyszülőkkel akart menni valahová. Lényeg az,hogy a kezembe nyomták a gyerek cuccait, megfogtam a gyerkőc kezét, ők beszálltak az autóba és irány haza. Gyerek az út közepén futott az autó után ameddig utol nem értem. Szerencsére a barátnőm velem volt, és vigyázott a cuccokra. Persze a gyereket ilyenkor nem lehet megnyugtatni, nem lehetett felkönyörögni a járdára sem. Úgy kellett felrángatnom, mert jöttek az autók. Karmolt,harapott,ütött. Kiabálta hogy "mama, mama". Hihetetlenül hisztis volt. Ilyenkor szívem szerint megpofoztam volna, mert a hisztije miatt azt se hallotta meg hogy az autók elfogják ütni stb.

Nem ütöttem meg, de ha megteszem, én leszek a szemét!

Na mindegy.

Persze könnyebb a volt párod barátnőjét hibáztatni, hogy ő a gonosz, és abban az álomvilágban élni, hogy a gyerek jól viselkedik mindig. Én leülnék velük 3asban beszélni, miért kapott egy pofont a gyerek. Amibe megjegyzem NEM HAL BELE.

2013. dec. 17. 20:24
 20/26 A kérdező kommentje:
Egy éve van új párom és mar a közös babánk születik és egyszer sem ütötte meg a fiamat és nem is fogja mert nevelni nem így kell.Nála is verte ki a hisztit és más kép is le tudta kezelni.
2013. dec. 17. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!