Mit tehetek? El tudom tiltatni a barátnőt?
Nem nem tilthatod el,ez van ezt kell elfogadnod.Gondolom ha neked lesz új párod és az csinál majd ilyet az nem lesz baj ugye?
Persze ha a gyereked ott van az apánál akkor a barátnőnek persze kötelessége csöndben maradni,mosni,főzni,takarítani utána ugye?
Nem lesz semmi baja a gyerekednek azért mert kapott egyet.
Kérdező nem ellened, hanem úgy általában az exanyukák ellen szeretnék szólni pár szót.
Nálunk is állandóan hisztizik a gyerek, megérdemelne 1-1 pofont, de nekem nincs jogom megpofozni. Bár amikor a gyógyszeremhez nyúlt akkor rácsaptam a kezére.
Az ex nem hiszi el, hogy az ő pici fia rossz (ő is majdnem 6 éves). Otthon soha nem hisztizik, otthon soha nem tesz tönkre semmit nem pisil be stb. Mindig csak nálunk rossz. Aztán kiderült, hogy otthon a hiszti első jelénél kap valami ajándékot. Mi viszont nem veszünk meg neki több ezer ft-ért minden játékot. Ezért mi vagyunk a rosszak.
Ja a kedvencem: pár hónapja történt, hogy a párom nem ért haza péntek este, de az ő hétvégéje volt.Felhozták a nagyszülei nekem. Gyerkőc persze nem akart velem maradni, mert a nagyszülőkkel akart menni valahová. Lényeg az,hogy a kezembe nyomták a gyerek cuccait, megfogtam a gyerkőc kezét, ők beszálltak az autóba és irány haza. Gyerek az út közepén futott az autó után ameddig utol nem értem. Szerencsére a barátnőm velem volt, és vigyázott a cuccokra. Persze a gyereket ilyenkor nem lehet megnyugtatni, nem lehetett felkönyörögni a járdára sem. Úgy kellett felrángatnom, mert jöttek az autók. Karmolt,harapott,ütött. Kiabálta hogy "mama, mama". Hihetetlenül hisztis volt. Ilyenkor szívem szerint megpofoztam volna, mert a hisztije miatt azt se hallotta meg hogy az autók elfogják ütni stb.
Nem ütöttem meg, de ha megteszem, én leszek a szemét!
Na mindegy.
Persze könnyebb a volt párod barátnőjét hibáztatni, hogy ő a gonosz, és abban az álomvilágban élni, hogy a gyerek jól viselkedik mindig. Én leülnék velük 3asban beszélni, miért kapott egy pofont a gyerek. Amibe megjegyzem NEM HAL BELE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!