Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek? El tudom tiltatni...

Mit tehetek? El tudom tiltatni a barátnőt?

Figyelt kérdés
A volt párommal el váltunk van egy közös gyerekünk aki 6-éves.Az apja el vitte magához hat napra és a jelenlegi barátnője aki most látta másodszorra meg ütötte a gyereket mert az hisztizett???még nincs bírói határozatunk!

2013. dec. 17. 19:24
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
94%

Hogy ütötte meg? Ha a gyereknek nem lett sérülése, akkor nem sokat tehetsz :-( A te szavad áll szemben az övével, ráadásul gondolom az apa is őt fogja igazolni.

Ha többször előfordul, gyámügy.

2013. dec. 17. 19:27
 2/26 anonim ***** válasza:
75%
hát ez kevés ha elkényeztetett kölyökről van szó akkor néha igenis kiborul a bili(és ha kézrecsapás volt akkor nem nagy ügy) de ettől eltekintve még nem volt ehhez joga de nem is olyan nagy dolog
2013. dec. 17. 19:30
 3/26 anonim válasza:
52%
Már nem azért, de téged a szüleid nem pofoztak meg gyerekkorodban? Ha csak egy pofonról van szó nem tehetsz semmit, de ha nyoma van az ütésnek és tényleg fájt a gyereknek fel is jelentheted!
2013. dec. 17. 19:34
 4/26 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem semmi joga megütni, senki nem kérte, hogy nevelje a kicsit, főleg, hogy van anyja meg apja is. Végülis egy idegen ütötte meg mivel a kicsi csak 2-szer találkozott vele.
2013. dec. 17. 19:44
 5/26 anonim ***** válasza:
63%

Persze, egy kisköcsög elkezd ütlegelni én meg állom mi? Jó kis logika, nehogy sérüljön a kicsi lelke :)

Aztán meg 15 évesen öngyilkos lesz, mert behúztak neki a suliba.

2013. dec. 17. 19:48
 6/26 anonim ***** válasza:
64%

Már elnézést, de mi az, hogy a kérdezőt sosem pofozták meg gyerekkorában? Én nem tűrném, hogy egy idegen bármilyen formában agresszíven bánjon a gyerekemmel, legyen az kézrecsapás, rákiáltás, verés vagy bármi. Ő a felnőtt, neki kellene eszközei legyenek arra, hogy hogyan reagáljon, ha egy gyerek hisztizik, elég szép, ha ez a reakció.

Kérdező, ahogy előttem írták, ha nincs maradandó nyoma, nem tudom, hogy eltilthatod-e, viszont én megmagyaráznám a szóban forgó hölgynek, hogy legközelebb ha nem bír a gyerekemmel, nekem szóljon, én majd megnevelem és ne merjen rá sem hangot sem kezet emelni, mert nem állok jót magamért.

2013. dec. 17. 19:49
 7/26 anonim ***** válasza:
68%

Ha lenne biroi hatarozat se tilthatnad el tole.

OFF Nem jutott amugy eszedbe, hogy tan joggal utotte meg?

2013. dec. 17. 19:50
 8/26 anonim ***** válasza:
58%
Dehogy jutott eszébe, hiszen egy GYEREKRŐL van szó. Akiknél idegesitőbb nem lehet egy felnőtt sem.
2013. dec. 17. 19:53
 9/26 anonim ***** válasza:
38%
Nincs az a dolog a világon, ami miatt egy gyereket joggal üthet meg egy felnőtt. Remélem senki nem gondolja komolyan.
2013. dec. 17. 19:56
 10/26 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es!Igen ütöttek meg gyerekként nem is egyszer volt hogy majdnem kórházba kerültem!És éppen ennek az emlékei miatt soha nem bántanám a gyerekemet nevelni nem ütéssel kell hanem büntetéssel el tiltom ettől attól.Nem tudom te mit szólnál ha a te gyerekedet ütné meg egy nő aki 2-szer látta? Különben is az apjának van csak joga meg nevelni a gyereket szerintem.....
2013. dec. 17. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!