Mit tehetek? El tudom tiltatni a barátnőt?
Hogy ütötte meg? Ha a gyereknek nem lett sérülése, akkor nem sokat tehetsz :-( A te szavad áll szemben az övével, ráadásul gondolom az apa is őt fogja igazolni.
Ha többször előfordul, gyámügy.
Persze, egy kisköcsög elkezd ütlegelni én meg állom mi? Jó kis logika, nehogy sérüljön a kicsi lelke :)
Aztán meg 15 évesen öngyilkos lesz, mert behúztak neki a suliba.
Már elnézést, de mi az, hogy a kérdezőt sosem pofozták meg gyerekkorában? Én nem tűrném, hogy egy idegen bármilyen formában agresszíven bánjon a gyerekemmel, legyen az kézrecsapás, rákiáltás, verés vagy bármi. Ő a felnőtt, neki kellene eszközei legyenek arra, hogy hogyan reagáljon, ha egy gyerek hisztizik, elég szép, ha ez a reakció.
Kérdező, ahogy előttem írták, ha nincs maradandó nyoma, nem tudom, hogy eltilthatod-e, viszont én megmagyaráznám a szóban forgó hölgynek, hogy legközelebb ha nem bír a gyerekemmel, nekem szóljon, én majd megnevelem és ne merjen rá sem hangot sem kezet emelni, mert nem állok jót magamért.
Ha lenne biroi hatarozat se tilthatnad el tole.
OFF Nem jutott amugy eszedbe, hogy tan joggal utotte meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!