Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Nagyon el vagyok keseredve.

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok. az a problémám, hogy édesapámmal nagyon ritkán jó a kapcsolatom. Nem azért, mert nem szeretném, hanem mert vele nem nagyon lehet jó kapcsolatot kialakítani, legalábbis nekem nem megy, csak akkor, ha mindig mindenben neki adok igazat. Régebben nagyon ivott, agresszív volt, kapott édesanyám is, és én is, sokszor nagyon súlyosan....akkor külön költöztünk tőle de a tűzből mentünk a vízbe. Utána az unszolás hatására, hogy már nem iszik, és jónak mutatta magát, vissza költöztünk,mert ahova mentünk, ott se volt maradásunk. Igaz, hogy már nem iszik, és csúnya dolog ilyet mondani, de most már józan bolond. Soha semmi nem jó neki, mindenki szép, mindenki jó, mindenki aranyos, és kedves meg stb, csak mi vagyunk a rosszak. ha szólok neki valamit csak felkapja a vizet, kiabál ,káromkodik, ha szépen megkérem, hogy nem- e tudna valamit megcsinálni, ami elromlott, akkor nem csinálja, mert neki arra nincsen ideje, ha még is megcsinálja,megkérdi, hogy jó -e és azt mondom,hogy nem, akkor le káromkodja meg ordibálja még a csillagokat is az égről, hogy én bamba vagyok, meg nem vagyok normális stb.... nem tudom, hogy mit kellene tennem, hogy végre egyszer engem is szeressen, de ha nem is szeret legalább ne ordibálna folyamatosan velem, velünk.Nem járok sehova, az udvarra is jó ha egy hónapba egyszer ha kimegyek. nincsenek barátaim, nem járok szórakozni, nincs barátom, csak azért, hogy ne legyen ebből is újabb perpatvar....meg az az igazság, hogy nem is akarok, nem is merek ide hozni senkit, mert csak megaláz előttük, és különféle gúnynevekkel illet,és ez egy kicsit rosszul esik... :( Elmenni innen nem tudok, mert nincs is miből, meg nincs is hova... kisírnom magam megint nem tudom, mert ha sírok még többet kapok, elpanaszolni a bánatom megint nem tudom, mert nincs kinek... se rokon, se testvér, se barát, se barátnő, se senki.... :( de az biztos, hogy egyre nehezebben tudom viselni a lelki terhet, és egyre nehezebb a felkelés is.:( már többször a fejemhez vágta, pont mikor a legrosszabb passzba voltam, hogy nekem nem kellett volna megszületnem, neki nem kellett volna engednie, hogy megszülessek ( mert, hogy születésem óta beteges vagyok ) meg, hogy mennyivel jobb lett volna, ha annak idején fiúnak szültek, akkor nem lenne ennyi baj velem. :( kérlek szépen ha csak tanáccsal is, de segítsetek nekem, hogy ti mit tennétek. köszönöm szépen. :(
2013. dec. 17. 09:41
 1/6 anonim válasza:

Sajnálom hogy ez a helyzet veled :(

Szerintem pedig mindenképp a költözés lenne a megfelelő megoldás! Muszáj lépned! igy nem maradhatsz.

Anyukámmal nekem is elég rossz volt a viszonyom, de aztán elköltöztem, néha hazalátogatok, és igy tökéletes a viszonyunk :)

Ha gondolod irj privit én szivesen meghallgatlak, beszélgethetünk, én 23 éves lány vagyok!

2013. dec. 17. 09:58
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod! nem tudok sajnos elköltözni, egy forintom sincs, és nincs is hova mennem.... ha elmennék albérletbe azt nem tudom fizetni.. másra meg nem számíthatok. :(
2013. dec. 17. 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Első körben jó lenne egy pszichológust felkeresned, aki segít téged lelkileg helyretenni. Aki segít felismerni, hogy TE IS egy értékes ember vagy, helyed van a világban. Sürgősen munka is kellene, ha még nincs, aztán albérlet, akár csak egy kicsi szoba, de ahol nyugiban vagy. Vagy esetleg egy idős néni segítség fejében? Ha mindezen túl vagy, de akár közben is, próbálj normális emberi kapcsolatokat kiépíteni, egy-két barátot találni.

Apukád hülyeségeiért nem te vagy a hibás, sajnos ez keményen családon belüli erőszak, lelki terror. Ez sem jobb, mint a fizikai bántalmazás. Igenis menj ki a házból, próbáld jól érezni magad a bőrödben, még ha nagyon nehéz is. Mindenképp változás kell, mert ebben meg lehet bolondulni. Sok sikert, még több erőt kívánok neked!

2013. dec. 17. 10:09
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. megpróbálok valamit tenni, hogy el tudjunk innen menni, csak egyenlőre még megmozdulni is nehéz.20 év lelki terror egy kicsit már sok nekem. talán gyenge vagyok, és azért nem bírom. nem tudom, de majd valamit kitalálok. köszönöm a vigasztalást, és a választ! aranyosak vagytok! :) :$
2013. dec. 17. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi szeretni való van apádon? Biológiailag hiába az apád, ha egyetlen percre sem viselkedik veled úgy. Ez nem a te hibád, tényleg el kell kezdened dolgozni és elköltözni. Ha már úgyis költözöl, akkor menj Budapestre, ahol a legtöbb lehetőség van.
2013. dec. 17. 10:17
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :$
2013. dec. 17. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!