Ti mit tennétek a helyemben? Nagyon el vagyok keseredve.
Sajnálom hogy ez a helyzet veled :(
Szerintem pedig mindenképp a költözés lenne a megfelelő megoldás! Muszáj lépned! igy nem maradhatsz.
Anyukámmal nekem is elég rossz volt a viszonyom, de aztán elköltöztem, néha hazalátogatok, és igy tökéletes a viszonyunk :)
Ha gondolod irj privit én szivesen meghallgatlak, beszélgethetünk, én 23 éves lány vagyok!
Első körben jó lenne egy pszichológust felkeresned, aki segít téged lelkileg helyretenni. Aki segít felismerni, hogy TE IS egy értékes ember vagy, helyed van a világban. Sürgősen munka is kellene, ha még nincs, aztán albérlet, akár csak egy kicsi szoba, de ahol nyugiban vagy. Vagy esetleg egy idős néni segítség fejében? Ha mindezen túl vagy, de akár közben is, próbálj normális emberi kapcsolatokat kiépíteni, egy-két barátot találni.
Apukád hülyeségeiért nem te vagy a hibás, sajnos ez keményen családon belüli erőszak, lelki terror. Ez sem jobb, mint a fizikai bántalmazás. Igenis menj ki a házból, próbáld jól érezni magad a bőrödben, még ha nagyon nehéz is. Mindenképp változás kell, mert ebben meg lehet bolondulni. Sok sikert, még több erőt kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!