Jogosan sérelmezte a testvérem, hogy neki öntöttem ki a szívemet arról, hogy mennyire el vagyok keseredve a férjem munkanélkülisége miatt?
Azt mondta a testvérem,hogy ez neki nagyon irritáló,hogy pont neki mondom el,amikor nekik most nagyon jól megy és szerinte én azt éreztetem vele,hogy ő most miattunk érezze magát kellemetlenül .
Én erre azt mondtam ,hogy ha már az egyetlen tetvéremnek sem mondhatom el,akkor kinek ...tabunak kellene lennie köztünk annak,hogy mennyire el vagyok keseredve az életszinvonalesésünk miatt ,azért ,mert a tetvéremnek jól megy anyagilag ?
Egyáltalán fel sem merült olyasmi ,hogy én kölcsönkérni akarnék a testvéremtől(de lehet emiatt érezte magát kellemetlenül ?) ,mert szerencsére nekem van munkám és beosztjuk amink van,nem költekezünk túl .
Nem jogos.
Én is mindig panaszkodom a tesómnak, soha nem azzal a szándékkal hogy célozgassak neki, egyszerűen jólesik kibeszélni magam, utána megkönnyebbülök.
Ja, és tesóm természetesen felajánlotta hogy kölcsönad, én pedig természetesen nem fogadtam el.
Véleményem szerint az lenne a normális, ha megkérdezné hogy segíthet-e valamiben, nem pedig az hogy ne irritáld és ne zavarj bele a kellemesen langyos életükbe a sz@ros problémáddal.
Bármikor fordulhat a kocka...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!