El vagyok keseredve. Senki nem figyel rám. Mit tegyek?
Apu és anyu elváltak júliusban.Azóta mind a ketten eljárkálnak.Megtudtam hogy valószínű anya lefeküdt valakivel, apa is. Ez borzalmas. Szörnyű életem van. Van egy nővérem, akinek van barátja, és lassan saját lakásuk is. Ő neki jó, mert van aki szeresse. De én 16 évesen egyre rosszabb dolgok történnek az életembe.Apa azt mondta, hogy iszonyatosan nagy lelki erőm van de ezt már én sem bírom.
Ezek történtek velem életemben.:
-Rákos voltam(súlyos fajta)
-A szüleim elváltak
-Kiskoromban égési sérülésem volt
-A szüleim nem figyelnek rám
-A nővérem egy kicsit foglalkozik csak velem
-TIC-es vagyok
-Pszichológushoz járok
-A jegyeim egy kicsit romlanak
Ezt a rohadtul nagy stresszt nem bírom. És nővérem meg én is hiába beszélek anyával hogy foglalkozzon már velem. HIÁBA. Öngyilkosságon is gondolkoztam, de akkor meg minek küzdtem le pl a rákot??? Eszemben sincs megölni magam. Csak stresszes vagyok és elegem van mindenből.
Keress valakit,akivel beszélgethetsz és szeretheted és ő is igazán tud szeretni.Egyébként nem hiszem el,hogy van olyan anya,aki nem foglalkozik a lányával,aki rákos volt...:/ milyen anya az ilyen?(ne haragudj,de ez már durva).. és különben is,szerintem "kedves" első,ő az a lány,aki felnőtt a sok probléma hatására,agyilag is helyén van,nem 16 éves lány módján gondolkozik,hanem felnőttként.Mindent számításba vett.
Egyébként szerintem a pszichológusnak a szeretethiányt kellene elmondanod.(Erre mondjuk én is kíváncsi lennék,hogy mit mond)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!