Anyám nem figyel rám, mit tegyek?
Vagyis hát apám elérte a sok hülyeségével, hogy anya ne figyeljen senkire, már rám sem figyel..
Mondtam neki tegnap, hogy vegyen nekem gyógyszert délután, mert úgyis megy a gyógyszertárba. Bólogatott, mondta, hogy jó. Este kérdezem, hogy megvette-e, erre rám förmedt, hogyha szólnék neki akkor megvenné...
Folyton ez van és már nagyon unom.. Egyik nap felhívott, hogy mégis hol az istenbe vagyok, mikor előző este szóltam, hogy randizni megyek. Kiakadt, hogy persze persze, biztos kamuzok, és hogy ő úgy tervezte, hogy aznap én főzök, és most neki kell.
Van, hogy kérdezek valamit, néz a szemembe, mintha figyelne, és csak bólogat meg néz.. Kérdezem, hogy anyaa, válaszolsz? Erre ő: nem is kérdeztem semmit tőle.. -.-
Nagyon unom már, legszívesebben meg se szólalnék, mert semmi értelme..
Milyen gondja lenne?
Nem dolgozik, nem is akar.
Mindent megkap, oda megy ahova akar, masszázs, stb kényeztető dolgok.
Amikor szólsz hozzá, kezd másképpen mint eddig. Pl. "Anya, most valami fontosat szeretnék mondani, mert annyira szeretlek." Vagy: "Úristen, anyu, te őszülsz!"
Szóval így meg fog hallani. Amúgy majd ha neked is lesz gyereked, akkor fogod ezt látni, sajnos a szülő immunis lesz a gyerek hangjára, és ez még ovodás korában alakul ki, mert a gyerek folyamatosan beszél megállás nélkül hülyeségeket, és onnantól a szülő megtanulja kikapcsolni a fülét. És érdekes nagyon, hogy a gyerek hangját nem hallja, de ha valaki más szól hozzá, azt igen. Én már szülő vagyok, így látom a másik oldalt is, és néha látom ezt a dolgot másoknál is, és tényleg fura. De hidd el, nem szándékos.
Apával már vagy 10 éve utálják egymást. Apának van valami nője is.
Azért nem válnak, mert így apára mos, főz, takarít anya, anya meg nem akar dolgozni, és hát apa elég sokat keres.
Különben anyának bármikor lehetne állása, b 2 hete ajánlottak fel neki napi 4 órás állást havi 140.000 ft-ért! Ráadásul csak irodai meló!
Azért vagyok ilyen gonosz, mert nagyon zavar, hogy nem figyel rám, mikor semmi dolga. Ha egész nap dolgozna és fáradt lenne, megérteném, de így..
Bezzeg én hogy le voltam hordva amikor érettségire tanultam és stresszes voltam!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!