Anyám nem figyel rám, mit tegyek?
Vagyis hát apám elérte a sok hülyeségével, hogy anya ne figyeljen senkire, már rám sem figyel..
Mondtam neki tegnap, hogy vegyen nekem gyógyszert délután, mert úgyis megy a gyógyszertárba. Bólogatott, mondta, hogy jó. Este kérdezem, hogy megvette-e, erre rám förmedt, hogyha szólnék neki akkor megvenné...
Folyton ez van és már nagyon unom.. Egyik nap felhívott, hogy mégis hol az istenbe vagyok, mikor előző este szóltam, hogy randizni megyek. Kiakadt, hogy persze persze, biztos kamuzok, és hogy ő úgy tervezte, hogy aznap én főzök, és most neki kell.
Van, hogy kérdezek valamit, néz a szemembe, mintha figyelne, és csak bólogat meg néz.. Kérdezem, hogy anyaa, válaszolsz? Erre ő: nem is kérdeztem semmit tőle.. -.-
Nagyon unom már, legszívesebben meg se szólalnék, mert semmi értelme..
Hát te aztán nagyon kifacsartad a sztorit. Csak annyit mondok, hogy ez egyáltalán nem így van, ahogy te felvázoltad.
Sőt..
Lesz-rja apámat, ahogy apa is anyát. Egymáshoz sem szólnak.
Nincs az orra alá dörgölve, hogy eltartott. De ha zavarná, gondolom nem költene el annyi pénzt, amennyit.
Egyáltalán nem vagyok vele tiszteletlen, soha a büdös életben nem mondtam rá semmi rosszat. Az más dolog, hogy sz-rik a fejemre és már nagyon betelt a pohár. Az meg, hogy eltartott, nem bántás, hanem tény.
Anyám sose próbálta összetartani a családot, pont hogy ő csalta meg apámat először, jó régen. Konkrétan ő tette tönkre.
Miért lenne apám lábtörlője? Mert kimossa a ruháit? Hűha.. Ha én bedobok egy mosást, máris lábtörlő vagyok? Ne szórakozz már.
Az meg szerintem természetes, hogy amíg én délután 4-ig suliba vagyok, apám meg dolgozik, addig anya takarít ki, mivel más dolga nincs.
És képzeld, pont olyan vagyok, akit mindig érdekel az ok-okozati összefüggés, de semmi köze a kérdéshez, mert nem lehet igazat adni anyámnak. Nem olyan szent, mint ahogy te elképzelted.
(Különben nagyon gyakran én takarítok, főzök, még suliidőben is, anya meg tv-zik)
Látod, mennyire más, ha elég információt írsz? Nem én képzelem el szentnek, hanem egyszerűen nem tűnt olyan "rossznak" az addigi infok alapján. Azok alapján következtettem, erre rögtön sértődötten leírod, mi, hogyan van. Miért gondolod, hogy leírsz 3 sort és meg tudjuk mondani, mi a helyzet, mikor lehet, hogy éveket kell visszamenni az okok keresése közben?
Így nézve, ennyi infoval, még mindig azt mondom, anyád véleménye is kéne, meg apádé is, hogy teljes legyen a kép, tehát fogalmam sincs, miért t**ik rád anyud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!