Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan közöljem a szüleimmel...

Hogyan közöljem a szüleimmel hogy biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Igazából a reakciójuktól félek igazán. Hogy mit fog szólni hozzá. Hogy elfogadják, undorodnak tőlem vagy esetleg kidobnak?

#meleg #biszexuális #fiam.szülök.reakció.
2013. dec. 16. 19:27
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
77%

AnszVer!

Mi lesz ha a Te gyereked meleg vagy biszex lesz?

Fordul a világ veled vagy elzavarod?

Gondolom az utóbbi.

Sokan vannak, akik bal és jobbkezesek és bal és jobblábasak egyszerre. Azt mindenki simán elfogadja.

Akkor miért nem lehetne valaki biszex?

Egyébként a lelkednek biztos jobb lenne ha elmondanád a szüleidnek. Ha intelligens embereknek tartod őket, akkor nem lesz gond.

2013. dec. 17. 20:53
 22/40 Nikytta válasza:

Szia!

Én is biszexuális lány vagyok.Én körülbelül 3- 4 hónapja mondtam el anyának,nagy nehezen,de túl vagyok rajta.Anyukám nem mondott semmi rosszat,csak annyit,hogy ha az vagyok elfogad ilyennek,én akkor is az ő lánya maradok!:)

Mellesleg nekem is könnyebb így,és már bemutattam neki barátnőmet,akit eléggé bír!:)szóval ne félj vállalni ön magad!:)

2013. dec. 23. 10:50
 23/40 Swine Scorpion válasza:
Ez dúrva!
2013. dec. 24. 21:53
 24/40 A kérdező kommentje:
Miért lenne durva?
2013. dec. 25. 10:24
 25/40 anonim ***** válasza:
27%

Hát azért ez csak nem olyan dolog hogy valaki jobb vagy balkezes b+...bennem egy világ omlana össze ha a fiam ilyen dologgal állna elém,nem tudnék mit mondani,és nem is tudom hogy mit tennék,de egy darabig biztos nem tudnék józanuk gondolkodni,imádom mind a két fiam,ők az életem,miattuk tettem mindent eddigi életemben,de én biztos hogy nem tudnám ezt a dolgot elfogadni,én igen undorodnék tőle,ez nem egészséges,dolog..

De hála istennek mindkét fiam imádja a nőket,igaz hogy még csak 15-17 évesek de több lányt hoztak már haza,öröm ez egy apának.hisz én is ilyen voltam,hajszoltam a nőket.Férfinak nő a párja,máshogy ez nem lehet,nem helyes.

2014. jan. 7. 19:52
 26/40 anonim ***** válasza:

Hát ezek szerint mégsem imádod öket olyan nagyon, a szeretet ugyanis feltétel nélküli. És akkor is a te fiaid lennének, ugyanúgy kellene szeretned öket, és elfogadnod. Ök attol még ugyanazok az emberek maradnának, akik eddig is voltak, akiket állítólag eddig mindennél jobban szerettél. Söt még inkább mellettük kellene állnod, és támogatni öket, hiszen egy ilyen helyzetben még inkább szükségük lenne a szeretetedre, támogatásodra.

Egyébként ezek szerint te arra vagy büszke, ha jól értem, hogy úgy váltogatják a barátnöiket, mint más a zokniját. Gratulálok, ez aztán marha nagy erkölcsösségre vall.

2014. jan. 7. 20:31
 27/40 anonim ***** válasza:
38%

Úgy látszik túl buta vagy hogy felfogd amit leírtam.Azt hiszem egy szóval nem írtam azt hogy nem szeretném őket,így van???Olvass gyakrabban,szövegértés.

Ugyanúgy szeretném őket,de semmi nem lenne olyan mint azelőtt volt,és nem tudnám soha elfogadni.De neked valószínűleg nincsenek gyerekeid,és te ezt nem tudod átérezni hogy milyen is lehet ez,gondolatban lefuttattam,de már az is sok volt,és örülök neki hogy nem így van.

Igen jól érted,büszke vagyok rá hogy váltogatják a csajokat,nem más férfiakat tosznak farba,és nem ülnek bent a szobában és gubbasztanak a számítógép előtt mint te.Én is ilyen voltam mint most ők,így találtam rá a feleségemre,akit még élek szeretni fogok,és mellette soha senki nem jöhetne szóba..A fiaim tisztelnek,szeretnek,a legjobb barátjuk vagyok,ha itt vannak a haverjaik leülünk együtt fifázni a playstation-on,marhulunk,jókat nevetünk..tehát ne taníts te engem erkölcsösségre,aki szerint természetes ha két férfi együtt él...

2014. jan. 7. 20:53
 28/40 anonim ***** válasza:

Hát ez mind nagyon szép, és jó, de:

Ha nem tudnád elfogadni, és semmi nem lenne olyan mint azelött, akkor mégsem ugyanúgy szeretnéd öket, mint addig. Vagy te nem érzel ebben némi paradoxont?

És igazad van, valóban nincsenek gyerekeim, és nem tudom heteroaggyal megérteni, hogy mit nem lehet ezen elfogadni, mivel én is érintett vagyok. És igen, éppen ezért, nekem ugyanolyan természetes két férfi, vagy két nö kapcsolata is.

És milyen jó neked, hogy ilyen távolbalátó képességekkel rendelkezel, hogy pontosan tudod, hogy egész nap a számítógép elött ülök. Ezzel a képességeddel felléphetnél a cirkuszban.

2014. jan. 7. 21:26
 29/40 anonim ***** válasza:

Abszolut nem érzek ebben semmi ellentmondást,szeretni ugyanúgy szerentém őket,de amint leírtam te ezt nem értheted,mivel nincsenek gyerekeid.

Sajnos nagy az eshetősége hogy nem is fogod,mivel ha természetesnek tartod két férfi,vagy két nő kapcsolatát,akkor el kell szomorítsalak,te nem hetero aggyal gondolkodsz..

Távolbalátó?Csak annyira vagyok távolbalátó mint te médium..hisz beleláttál a fejembe..hogy éreznék a gyermekeim iránt..

2014. jan. 7. 21:47
 30/40 anonim ***** válasza:

Igazad van, valóban nem heteroaggyal gondolkozom, de szerintem ezt is írtam. Úgyhogy inkább neked vannak szövegértelmezési problémáid, de mindegy.

És nem, természetesen nem látok bele a fejedbe, de te magad írtad, hogy nem tudnád elfogadni, és, hogy többé semmi nem lenne ugyanolyan. Ez így pedig már nem ugyanaz a szeretet. Hiszen ahogy már írtam, a szeret feltétel nélküli kell legyen, minden körülmények között.

2014. jan. 7. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!