Hogyan közöljem a szüleimmel hogy biszexuális vagyok?
Én meg azt hallottam, nincs férfi biszexualitás. Ha egy férfi férfivel is..., akkor meleg.
A kérdésedre válaszolva: mondjuk ne most, karácsony előtt, de őszintén, tárgyilagosan, lényegre törően, de kímélettel.
"12" 19 vagyok és onnan veszem hogy már volt kapcsolatom egy fiúval de lánnyal is jártam már. És mind a kettőbe szerelmes voltam.
"13" Én se úgy gondoltam hogy ünnepek előtt hanem mint valami új évi fogadalom ként gondolok rá hogy 2015 előtt elmondom legalább az anyámnak.
Jé, én is pont 19évesen mondtam el, persze már tiniként is közöltem, csak úgy "érvénytelen" volt. Mostmár, nem fognak szimplán kiröhögni, és csak előnnyel fog járni. Hiába írják hogy a szexuális életed nem rájuk tartozik, ez nagyon nagy parasztság, mert egy idő után, főleg ha egy hosszú kapcsolatod lesz egy sráccal, stb. hát nagyon időszerű ezt elmondani. Így, jövő karácsonykor ott tud aludni vacsorázni, ott lehet melletted és a jövő karácsony így teljesen a szeretet ünnepe lesz. Én fabruárban mondtam el, nem ovlt akkora cirkusz. Annyi, eljött az ideje, mert apjuk amúgy is a csajokról áradozott hogy ez-meg az tökéletes lenne nekem. vagy éppen miért gubbasztok állandóan itthon miért nem lépek ki a levegőre csajozok meg ilyesmi és megbeszéltük ezt a témát. Hidd el, ha tovább titkolózol csak bánni fogod, én is azon agyaltam ezt előbb miért nem mertem megbeszélni.. Mindennek eljön az ideje, majd legyél résen, s mikor felvetődig a Téma akkor mondd el hogy igen, a fiúkat is szeretem s volt már sráccal is kapcsolatom/dolgom.
Nem reménytelen eset. Akik azt írják, azért írják, mert igen, több esetben idő kell még a szülők megbarátkoznak vele, nem nem dobnak ki csak kicsit nem lesz olyan kedvük, akár karácsonykor akár újévkor elmondhatod. Fel a fejjel! A gyermekük vagy, minden körülmények között!
20/F
Ha még jelenleg náluk élsz ill ők tartanak el én inkább megvárnám még a saját lábamra tudok állni.
Ugyanakkor szerintem illendő tudnod ha érdekel h a biszexualitás függetlenül attól h nekem semmi bajom vele, jogilag erkölcstelen életvitel folytatásának minősül vagyis a szüleid kizárhatnak az örökségedből és te csak a köteles részt kaphatod.
Persze nem tom h ez mennyire fontos számodra de gondoltam szólók.
Am ha a szüleid liberálisak feltehetőleg nem lesz akkora gond viszont ha magyar gárda tagjai vagy ilyesmi akkor inkább ne reklámozd.
És hagy tanácsoljak valamit a saját érdekedben ne mond ezt el bárkinek mert hatással lehet az elbocsátásodra a munkahelyről, iskolából...
Lehet még meg is vernek, szóval azért vigyázz h kinek mondód.
Én mindig úgy voltam vele, hogy ember vagy, embert szeretsz...nemtől független... Amúgy én egy leszbikus lány vagyok, és már 3 éve hogy magamnak is bevallottam hogy az vagyok, és csak idén nyáron mondtam el anyumnak hogy a lányokat szeretem. Egy kapcsolat miatt mondtam el, mert komoly lett, aztán jól átvert... de mindegy is, mert most van egy nagyon jó kapcsolatom, és most hogy tudja hogy van és nem kell hazudoznom hova megyek és kivel vagyok, minden sokkal könnyebb.. Anyum is azt mondta nyáron, hogy nem tudja ő ezt elfogadni, meg bele törődni... azt mégis megtette, mert a gyereke vagyok, és nem lehet ez ellen tenni... Szóval azt tudom neked tanácsolni, hogy akkor mondd el neki (először anyudnak) amikor úgy gondolod, hogy most nem érdekelnek a nők, és találtál egy értelmes fiút akivel esetleg komoly is lehet...Azt ne mondd el, hogy néha lefekszel pasikkal is, értelmetlen... Remélem tudtam segíteni.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!