Miért baj anyának, hogy táncolok? Miért nem érti meg, hogy ez nekem fontos?
5 éves korom óta táncolok, eredményesen.Külföldi versenyeken is érek/érünk el helyezéseket, szóval ez nem csak egy pár órás mozgás a számomra.
Anya mostanában egyre többet mondja, hogy hagyjam abba, semmi értelme az egésznek.De ő ezt nem érti, az utóbbi években egyetlen fellépésemen sem volt.
Viszont a Táncművészetire szeretnék menni és a következő félévben egy táncos suliba akarok átmenni...Nem tudom, hogy ezt hogy mondjam el neki, amikor ő csak azt hiszi, hogy "rázom magam a színpadon".
Olvassatok már figyelmesebben!!
Nem neki nem volt fellépése, hanem az anyukája nem volt egy fellépését sem megnézni. Nem ugyanaz.
csodálkozom, hogy baja lehet, mert 5 évesen szerintem ő maga járathatott táncoktatásra, vagy akár később is ő fizette ezeket...
amúgy sok táncos karrierje kinti vetkőzéssel fejeződik be, talán ettől tarthat, mert máshogy pénz nincs benne - kivéve persze ha befutsz a médiába protekcióval, vagy hasonló
"amúgy sok táncos karrierje kinti vetkőzéssel fejeződik be, talán ettől tarthat, mert máshogy pénz nincs benne - kivéve persze ha befutsz a médiába protekcióval, vagy hasonló"
Egy sportoló-művész karrierje igencsak érdekesen végződhetne vetkőzéssel. Több száz táncost ismerek és senki nem lett az... Persze a Marika, aki heti kétszer riszál a discob-an nem táncos, de őt lehet elviszik külföldre k*rvának.
Ha jó eredményeid vannak folytasd a versenyzést, bár megjegyzem nagyon drága sport(külön órák, edzések, ruhák, utazások), de ha sikerül profi versenyzővé válni és jó helyezéseket érsz el, akkor sokat keresel. És később a magánórákkal lehet még jól keresni. De ennek az esélyét már most láthatod. Hiszen már kell tudnod, hogy mire vagy képes. Ha nem, akkor kérd ki az edződ véleményét. És itt megjegyzem szerintem elég undorító a sport részéről, hogy itt szinte mindent a sportoló áll, ellenben a többi sportágakban pedig fizetést kapnak.
Táncművészeti szakközépbe pedig szerintem ne akarj menni. Nagyon kevés értelme van. Inkább szerezz mellette valamilyen "polgári" szakmát, amit el tudsz képzelni B tervnek. Ebben a sportban kihalásos alapon lehet előre jutni, szóval sok idő, mire befut valaki.
Hidd el tudom miről beszélek, voltam annak idején Magyar bajnok, de mégis kevésnek éreztem magam és abbahagytam.
És még mielőtt beírná valaki "huszonynóccadszor" is, nem neki nincs fellépése, hanem az anyukája nem jár megnézni.
Biztos vagyok benne, hogy nem a táncolás zavarja édesanyádat, hanem, hogy elhanyagolod mellette egyéb felelősségeidet. Tanulmányi eredményeid milyenek?
Magyarországon csak táncból nem fogsz megélni. Tánc oktatók is majdnem mind nappali munka mellett csinálják. Tehát kell egy fix állás, mellette hódolhatsz az élvezetnek. Fix állás viszont nem mindegy, hogy Burger King-es eladó, vagy marketing manager...
Na ide figyelj te lány!
Soha semmilyen körülmények között ne add fel az álmaid. csináld amiről álmodozol, és azért is vidd végig amit elterveztél.
Sajnos néha a család a legnagyobb akadály az álmain megvalósításában.
Menj tovább és csináld!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!