Mit tegyek fontos?
Figyelt kérdés
Mit tegyek ugy kezdődött az egész h apum mondta h takaritsak és én azt Nem szeretek és mergembe írtam volna nagynénimnek egy üzenetet csakhogy apum neve és a nagynénim neve osszevolt cserelve a telefonba és kikapta meg az üzenetet apum és mérges lett és most mit csinaljak h kiengeszteljem?2013. aug. 13. 16:52
2/10 anonim válasza:
Es mit irtál, hogy ennyire beparáztál?
Elnézést kérsz tõle és kész.
3/10 anonim válasza:
Takaríts ki az egész lakásban vagy házban és reggel csinálj neki kaját vagy kávét...
4/10 anonim válasza:
ha igazat írtál,akkor ne kérj bocsánatot,mert nincs mitől félned,majd apukád elgondolkodik,néha keménynek kell lenni
5/10 anonim válasza:
saját véleményünkért, gondolatainkért nem kell bocsánatot kérni. ebben logika sincs, ezzel jóhogy nem tudod apud kiengesztelni
tedd magad hasznossá. egy apa azt szereti látni a gyerekében, nem azt hogy henyél az ágyon, vagy semmitcsinál
6/10 anonim válasza:
Hogy mit tegyél?
Használj ékezetes betűket (mert néhol használtál, szóval van), továbbá használj vesszőt és pontot, hogy normálisan tagolva legyen, amit írsz.
Olvashatatlan hányás az egész.
7/10 anonim válasza:
"és én azt nem szeretek" - Ezzel a hozzáállással mégis mit akarsz kezdeni az életeddel? Majd ha nem lesz, aki helyetted rendet tartson, egy szemétdombon fogsz élni, mert nem szeretsz takarítani?
9/10 anonim válasza:
8-as gechi xDDDDDD
*_*Dominika*_*
vhogy így volt a neve, nem? XDDDD
10/10 anonim válasza:
Mit írtál,hogy így félsz? Szerintem az első,hogy bocsánatot kérsz és kitakarítasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!