Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa miért jön mindig ezzel?...

Apa miért jön mindig ezzel? Fontos!

Figyelt kérdés
Apa mindig piszkál hogy kapcsoljam ki a tv-t, stb.. mert nem adok haza pénzt. Havi több 10 ezer forintot keresek, a tanulás mellett van munkám, nem cigizek, nem iszok, semmi ilyesmi. Pedig ô néha tv-nél alszik el.
2013. szept. 16. 01:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Éreztetni akarja, hogy otthon ő a főnök.
2013. szept. 16. 02:14
 2/13 anonim ***** válasza:
65%

Ja, ő néha tv-nél alszik el. Annál a tv-nél, amit ő fizet.

Nem is értem...engem úgy neveltek, hogy ha már egyszer pénzt keresek és otthon lakok, akkor alapnak érzem hogy beleadjak a közösbe. Még akkor is, ha egyébként nem szorulnak rá, akkor is ha csak egy jelképes összeget tudok adni, stb. Minden körülmények között.

Pedig ez nálunk soha nem volt elvárás. Egyszerűen kötelességemnek éreztem, mert a szüleim egy felelősségteljes embernek neveltek, aki nem csak a saját érdekeit nézi.

2013. szept. 16. 05:00
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Olyan vagy mint a politikus, csak részinformációt írsz ide. Valami oka biztosan van, hogy ilyesmivel piszkál. Ha kérdezel írd ide a valós problémát.Biztosan tudod te is miért teszi ezt. Vagy azért, mert olyan műsorokat nézel, ami őt irritálja, vagy olyan hangosan. Anyagiak miatt nem hiszem, hogy ezért szólna rád. Gondolkodj el ezen.
2013. szept. 16. 07:01
 4/13 Salx Narval ***** válasza:
100%
Nekem is van egy olyan érzésem, hogy az érem egyik oldalát mutatod csak.:D
2013. szept. 16. 07:14
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Az én anyum is ezt csinálja néha. Ez nem feltétlenül "ellened szól". Kicsit szűkösen vagyunk anyagilag úgyhogy igyekszünk megfogni a pénzt ahol tudjuk. Ha égve marad egy villany, vagy tv, esetleg tovább mos az ember kezet folyóvíznél akkor előfordul, hogy anyum is szóvá teszi a dolgot. Nem bántásból csak az ő szemében ez "pazarlás". Ennyi az egész. (Persze nem ismerem a helyzetet, lehet valami a háttérben...)
2013. szept. 16. 07:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha van jövedelmed, szállj be te is a közösbe. Még akkor is ha nem kérik. Akkor talán nem fog szólni ilyesmiért.
2013. szept. 16. 08:23
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi, mi a villanyt se égethettük 8 óra után és a kád vizét is ellenőrizték, hogy mennyit engedünk bele. Majd ha elköltözöl jobb lesz, kitartás, addig csak szót fogadhatsz.
2013. szept. 16. 09:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Abban igaza van, hogy kellene, hogy adjál haza pénzt. Én mikor elkezdtem dolgozni, 40 ezer Ft nettót kerestem, de abból is 10 ezret hazaadtam, ami nyilván nem fedezte a rezsiköltségeket, de legalább én is hozzájárultam. Szerintem ez a minimum, amivel segíthetsz a szüleidnek.
2013. szept. 16. 10:11
 9/13 A kérdező kommentje:
Adok a közösbe, de mindenért szól, pedig nem állunk rosszul anyagilag
2013. szept. 16. 10:34
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Mert csak bántani akar, azt akarja, hogy te legyél az alárendelt. és lehet, hogy irigy is rád, amiért sokat értél el.
2013. szept. 16. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!