Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akinek a férje veszélyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek a férje veszélyes munkát végez, hogy barátkozott meg ezzel?

Figyelt kérdés
Nálunk még csak felmerült a házasság kérdése, de nagyon félek: mi van, ha baleset éri? Most is borzasztó lenne, de ha mondjuk van két kicsi gyerekünk, akkor nem is tudom, mihez tudnék kezdeni. Nagyon gáz ez a gondolat, tudom, de nem hagy nyugodni.
2013. aug. 25. 07:05
 1/5 anonim válasza:
Attól függ milyen veszélyes munka?
2013. aug. 25. 07:32
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Én nem tudnék ezen túllépni, értem, hogy "akármikor fejére eshet a tégla" de ha lehet, ne tetézzük.

A párom pl. ezért nem motrozik, mert habár őt megbízhatónak tartom, a többi autóvezetőt nem. Nem szeretnék huszonévesen nélküle maradni...

23-L

2013. aug. 25. 07:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

én abban hiszek hogy ah meg kell halnunk akkor tökmindegy mi a munkánk.. ha tégla általi halálunk kell hogy legyen akkor nem biztos hogy az épitkezésen történik meg, hanem megbotlom elesem és beverem a fejem egy földön heverö téglába..

ha valaki halálosan retteg a repülötöl és nem ül rá, attol még rázuhanhat a házára.

felesleges rágörcsölni mert az felesleges stressz kihat az egész életre és még esetleg be is vonzod. ennyi..

2013. aug. 25. 07:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb veszélyes munka hivatás is egyben (pl.: rendőr, túzoltó), nem kérhetsz tőle így olyat, hogy adja fel a hivatását, csak hogy te nyugodtan alhass. Ezzel kell őt elfogadni, és bizony valamilyen szinten mindig számítanod kell arra, hogy egyszer őt komolyabb baleset érheti, vagy lehet meg is hal. Ez hivatás, neki ez az élete, nem veheted el tőle. Ezt vállalta, de azzal, hogy összekötöd vele az életedet, neked is vállalnod kell valamilyen szinten, el kell fogadnod. Ha nem tudod elfogadni, nem ő a te embered.

Én nőként végzek veszélyes munkát, volt, aki nem akarta elfogadni, de azzal én sem akartam kapcsolatot.

2013. aug. 25. 07:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Nos, én aggódom, nem tudok mit tenni. Nem kifejezetten veszélyes a férjem munkája, tehát nem tűzoltó, és nem rendőr, viszont megtámadhatják.... fenyegetések voltak egyenlőre, illetve egy kevés lökdösés, anyázás.... aggódom, féltem őt... a munkatársát pl már megverték.

nincs más megoldás, aggódom, és mindig örülök amikor hazaér épségben. plusz nem egy nyápic alak. 1-1 küzdelemben meg tudja magát védeni. Én attól féltem igazán, ha többen támadnának rá egyszerre.

próbálj meg pozitívan gondolkodni... mert ha ennyire rágörcsölsz, be fogsz csavarodni.

27/N

2013. aug. 29. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!