Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem féltek attól, hogy mi...

Nem féltek attól, hogy mi lesz ha meghalnak majd a szüleitek? A fájdalomtól, a hiány feldolgozásától stb.

Figyelt kérdés

2013. dec. 10. 18:17
1 2 3
 21/23 Kovács Mirtill válasza:
100%
Az előttem szóló válaszára reagálva csak annyi, hogy nem vagyunk egyformák! Én ilyenkor adok hálát az égieknek ezért, mert amit írtál személytelennek,érzéketlennek tűnik számomra! Még csak racionálisnak sem mondanám a hozzáállásod ehhez a témához! Talán túl laza vagy, könnyen dobálózol a szavakkal és általánosítva minden alap nélkül minősítesz. Nem vagyunk gyenge emberek, és most ezt azok nevében is írom, akik válaszában észrevettem az empátiát. Sokkal erősebbek vagyunk mint hinnéd, és főleg értékesebbek!!!
2013. dec. 17. 06:55
 22/23 anonim válasza:

Jesszusom!!! Egyáltalán hogy is lehet ilyen hülye kérdést feltenni??? Nincs ettől jobb dolgod, vagy ennyire depis természet vagy? Persze,hogy az senkinek sem jó érzés de sajnos az élet rendjébe tartozik, hogy születünk és meghalunk...ám addigra normális esetben már lesz valaki melletted ki segít ezt feldolgozni s további értelmet ad életednek....Ez lehet egy pár férj/feleség és gyerek.....

Úgy hogy ne gondolkodj ilyen dolgokon inkább menj a szüleidhez oda s igyatok meg közösen egy kávét!! XDD

2013. dec. 17. 08:00
 23/23 anonim ***** válasza:
20-as: elég dagályosan fejtegetsz, "Meg fog rázni a haláluk hirtelen, viszont hamar talpraállok" - előre így gondolja az ember...
2013. dec. 17. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!