Szülők, mit szólnátok hozzá, ha a huszonéves, már különélő fiatok Karácsony előtt közölné, hogy homoszexuális és barátja van?
Tudod van az amberi érték rend!!!
A melegség genetikus, ezt én nem választottam, de azt eltudom dönteni, hogy meg ölök-e valakit, avagy sem!
De nagyon elkanyarodtál a kérdéstől, és én nem erre válaszoltam!
Amit még tudnod kell, hogy pontossan ezért a demoralizálásért költöztünk
Sydney-be.
Még otthon éltünk, (teszem hozzá jó anyagi körülmények között), csak azt halottam, hogy utáljuk, mert, szegény , gazdag,
cigány, zsidó, leszbi, vagy ratyi.
Err nincs szükségem!
"Szóval ha elém állna a gyerekem és azt mondaná,hogy embereket akarok ölni,akkor mindenben támogatnom kellene?
"
nem mindenben. bűncselekményben nyilván nem. szeretni egymást két felnőtt embernek nyilván nem bűncselekmény.
"Szóval ha elém állna a gyerekem és azt mondaná,hogy embereket akarok ölni,akkor mindenben támogatnom kellene?"
Mégis mi köze a gyilkosoknak a melegekhez? Az egyik emberi életeket vesz el, a másik pedig szerelmes egy vele azonos neműbe. Érdekes, hogy nálad a gyilkosság és a szerelem egyformán büntetendő cselekmény!
Igazából nem tudom miért lényeges,hogy Karácsonykor teszi-e meg.
Túlértékelik ezt az ünnepet.Elvileg a szeretetről szól.
Na,ha már annyira szeretjük a másikat,akkor fogadjuk is el.
A képmutatás,hazugságban élés nem szeretet.
"Egyszerű a válasz,gyűlöllek titeket."
ez eddig is világos volt :D én nem gyűlöllek, hanem szánakozok rajtad. és az elfojtott érzelmeiden. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!