Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, mit szólnátok hozzá,...

Szülők, mit szólnátok hozzá, ha a huszonéves, már különélő fiatok Karácsony előtt közölné, hogy homoszexuális és barátja van?

Figyelt kérdés

2013. dec. 10. 14:08
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
15%

18. :D

20. Nő vagyok, mégse gondolom én ezt olyan cukinak. Elfogadás ide-oda, ez nem hogy nem cuki, egyenesen ... áh.

A 0-t már várom.

A b..kat el kell fogadni, hiszen 0% ha nem teszed, más véleményét meg nem, ha az ellenkezik a tiéddel. /lásd aki pontozgat/ Gondolom ezt nevezed igazi toleranciának.

Eléggé össze lehetsz zavarodva ott egészen belül a fejedbe Te kis okos.

2013. dec. 10. 15:26
 22/53 anonim ***** válasza:
54%

Na, vegyétek észre magatokat, akik a lepontozáson nyavalyognak, hogy a b*zizás durva sértés. Ezért nyilván le lesztek pontozva. Először meg kéne tanulni az illendő megszólítást: meleg, melegek. Ez szerintem alap, és ez után jöhet bármi!

Ja és nektek kívánom, hogy a gyereketek egyszer elétek álljon azzal, hogy meleg!

2013. dec. 10. 17:03
 23/53 anonim ***** válasza:
76%
nulla százalék? szerinted lehetséges, hogy te vagy itt az EGYETLEN hetero? mert inkább úgy néz ki, hogy te vagy itt az egyetlen olyan hetero, aki bu-izik.
2013. dec. 10. 17:04
 24/53 A kérdező kommentje:

Nem trollkodás a kérdés, és igen a "b..i" szó valóban sértő, aki ezt használja azt én is lepontozom.

A kérdésnek mindössze az a célja, hogy megtudjam, a többség hogyan reagálna Karácsony előtt egy ilyen vallomásra és ezek alapján is döntök arról, hogy felvállaljam-e a családom előtt magam és a párom.

2013. dec. 10. 17:06
 25/53 anonim ***** válasza:
77%
Én meghívnám magunkhoz és megkérném, ha magas, hogy tegye fel a csúcsdíszt a fára, mert én sosem érem el :) És amelyik rokon egy árva megjegyzést is tenne, megmutatnám, merre van az ajtó.
2013. dec. 10. 17:45
 26/53 anonim válasza:
29%

A bátyámról egy időben azt hittem, h az, mert egy haverja ezzel húzott, egy másik pedig szeretett beöltözni nőnek, meg a tánca miatt. Nagyon rossz érzés volt, mert féltettem, nem akartam, hogy emiatt bántsák, de biztos, h nem szeretném kevésbé, és öcséimet sem, valószínűleg még jobban szeretném őket, mert marha nehéz lehet.

A kisfiam az már más tészta, azt nehezebben emészteném meg, talán ha nem lesz egyke. Viszont, ha egyke marad, akkor nem nagyon örülnék neki, mert nagyon szeretnék unokákat és már most állandóan azon jár az eszem, h majd milyen szép és rendes barátnője lesz. Biztosan nem tagadnám ki, de sok idő kellene, hogy megemésszem. Ha pedig komoly kapcsolata van, akkor szeretném megismerni a párját. A gyerekem apja viszont nem fogadná ilyen könnyen a hírt, az ő családjában ez nagyon nagy szégyennek számít. Ő biztos, h hallani sem akarna erről.

2013. dec. 10. 18:09
 27/53 anonim ***** válasza:
36%
Hát...azért ne karácsonykor mondd el, nehogy az legyen, hogyha rossz a reakció, akkor te legyél a főmumus, aki nemhogy meleg, de még a karácsonyt is tönkre tette, sőt, még a szilvesztert is.
2013. dec. 10. 18:11
 28/53 anonim ***** válasza:
13%

Már írtam párszor,de úgy látszik nem elég ismételni amíg mindenki meg nem érti,hogy a valódi homoszexualitás nem magunk által választott beállítottság hanem születésünkkor eldöntött genetikai tény! Ugyan ki akarna meleg lenni? Pláne a sok homofób miatt,akiknek csak annyit,hogy Isten nem bottal ver!

A kérdezőnek válaszolva: Erre a bejelentésre nincs jó időzítés,de legalább ne most! Szegény anyukádnak ezentúl az összes Karácsonykor mindig csak ez jutna eszébe!

Sokszor beszélünk arról,hogy tolerálja a család a meleg fiút,de azt senki nem tanácsolja,hogy a meleg fiú legyen toleráns a családjával!

2013. dec. 10. 21:19
 29/53 anonim ***** válasza:
75%
A karácsony előtt amúgy is egy stresszes időszak, készülődés, rokonlátogatás, felfordulás. Lehet, hogy jobb nyugisabb időpontot választani, amikor a szülőnek van ideje leülni átgondolni a dolgokat, nem pedig az ajándékvásárlásból a beiglisütéshez rohanás közben.
2013. dec. 10. 21:54
 30/53 anonim ***** válasza:
48%

Nem a "többség" véleménye alapján kell dönteni. Te ismered a szüleid.

Vagy nem...?

2013. dec. 10. 21:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!