Szülők, mit szólnátok hozzá, ha a huszonéves, már különélő fiatok Karácsony előtt közölné, hogy homoszexuális és barátja van?
Szerintem ha 20 éves lesz a fiam, már nagyon nem fog tudni meglepni, mert azért biztos lesznek előjelei, hogy milyen a szexuális hovatartozása. Remélem lesz olyan a kapcsolatunk, hogy nem vár 20 évet, ha valamit el akar mondani.
Egyébként sajnálnám, mert nem lesz könnyű élete, rengetegen fogják bántani, de igyekeznék elfogadni úgy, ahogy van.
CSatlakozom az elsőhöz, meghívnám a párját, kíváncsi lennék ki ő.
Sajnálnám hogy akkor tudtam meg, mikor már külön él, de Karácsony egyik napján elhívnám egy ebédre a barátját, hogy akkor hadd ismerje meg a család is :)
Még nincs gyerekem, de azt már most eldöntöttem, hogy nem fog számítani a szexualitása, amíg egy olyan embert szeret aki tisztességes és vigyáz rá és viszont szereti őt :)
Hát ha az én fiam lennél, szerintem köpni nyelni nem tudnék amikor közlöd, aztán szépen lassan barátkoznék a gondolattal.
Nyilván nem tagadnálak ki meg ilyesmi, de azt nem engedném meg első körben, hogy a választottadat hazahozd karácsonykor. Kövezzetek meg érte nyugodtan.
Én meg szeretném ismerni a választottját, erre a karácsonyi jövés-menés remek lehetőség.
Egy szülőnek minden olyan hír nagyon nehéz, ami azt jelzi előre, hogy a gyerekének valami nehezebb lesz az életben. Homoszexuálisként biztosan nehezebb megtalálni a lelki társat, mert eleve kisebb a "választék" és körülményesebb ismerkedni is. Az egyetlen, ami miatt félnék, hogy nehéz lesz számára megtalálni a boldogságát, de egy szülő ilyesmi miatt nem szereti kevésbé a gyermekét.
Hát bennem egy világ omlana össze.
De a te szüleidet te ismered, te tudod hogy állnak a melegekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!