Szülők, mit szólnátok hozzá, ha a huszonéves, már különélő fiatok Karácsony előtt közölné, hogy homoszexuális és barátja van?
Még nem vagyok szülő, de:
Belül mélységesen csalódnék, de nem tagadnám ki. Viszont más szemmel néznék már rá, ugyanis szánalmasnak tartom az össes b*zit.
A barátjától nem tiltanám, (már csak a kora miatt sem), de az biztos, hogy az én házámba be nem jöhetne, nem beszélhetne róla előttem és gyakorlatilag semmi jelét nem akarnám látni a házamban annak, hogy a fiam b*zi.
Illetve a házamon kivűl sem, ha én is ott vagyok, értem ezalatt hogy zéró közös program úgy, hogy a barátja is vele van. Kettesben azt csinálnak amit akarnak.
De én bevallom őszintén, hogy rühellem a melegeket és nem hiszem, hogy ez változna addigra mire gyerekem lenne.
Ilyen kérdéseket kérdeztem már, nem bántják a saját gyermeküket az igazi szülők. Esetleg kicsit meglepőnek ezen esetben. Én most leszek h végén 20, de már a Comming Outon év eleje óta túl vagyok.
Pontosan azért nem is tudtam előbb megtenni, mert xy apuka, azt mondja, fiam, ez csak tinédzserkori identitászavar, azt se tudod mit beszélsz..
én csak emiatt vártam, különben már rég elmondtam csak hát a szülődnek mindig igazat kell adni..
Nem olvastam el az összes hozzászólást nem is vagyok szülő.
De én úgy gondolom, hogyha egyszer elmondom nekik, akkor el fogják fogadni, mert nem embert öltem.. ._. csak meleg vagyok:D
Szia! Semmit, ha neki a srác a barátja ott a helye a karácsonyi vacsorán. Mondjuk én a barátaimat, ismerőseimet sem aszerint választom kivel fekszenek éjszaka ágyba, vagy kivel élnek. Egy semmi köröm hozzá, kettő a barátaimat emberi értékeik alapján válogatom és ennek a sze.hez semmi köze.
Persze megismerném a szitut és megbeszélném vele, próbálnék mellette állni és tanácsaimmal segíteni.
Meleg vagyok, van egy adoptált kisfiúnk, és szeretnénk egy kis lányt is.
2 apukája van. Imádjuk. Teljesen átlagos életet élünk. Iskola, edzés, pecázás.
De a legfontossabb, az ő személyi, és egyéni fejlődése!
Arra neveljük, hogy legyen őnmaga.
Tudja mindenki, ( a tanárai, barátai, szomszédok stb.) ebből nincs titok
Szeretnek minket, és semmilyen megkülömböztetés nem ér!
Mit szólnék, ha elénk állna, hogy ő meleg. (Elöször is, tudnám, hisz minden szülő tudja a gyerekéről, csak nem akarja tudomásul venni. Reménykedik.) Valószínűleg azt, amit nekem mondtak " Tudom, de te az enyém vagy, és mindennél jobban szeretlek. Az a dolgom, hogy támogassalak minden döntésedben, legyen az helyes, vagy helytelen"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!