Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim már kiskorom óta...

A szüleim már kiskorom óta azzal fenyegetnek, hogy ki leszek dobva, intézetbe leszek adva?

Figyelt kérdés
Közben ezt sose valósították meg. Akkor mégis mire jó ez az egész? Most megint volt egy nagy balhé és anyám azt vágta a fejemhez, hogy mehetek az aluljáróba. Már mennék is el innen, csak egyelőre még nincsenek biztosítva a feltételek.

2013. nov. 24. 23:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
Lehet viccelődni a gyerekkel, rézfaszú bagoly és társaival, de azért ez szerintem túlzás, mikor azzal jönnek, hogy kidobnak meg mehetsz aluljáróba. Egy szülő NEM lehet annyira tehetetlen, hogy ilyeneket vágjanak a saját gyerekei fejéhez. Ti ezeket komolyan normálisnak veszitek...? Anyám sosem mondott nekünk ilyeneket, mégis normális, becsületes emberek lettünk a testvéreimmel. Apám már más tészta, ő is rengeteg mindennel dobálózott, csak hogy láthassa a félelmet a szemünkben. Mit ért el vele? Hogy borzalmas lelki sérüléseket okozott nekünk, hogy sokszor távolságtartók voltunk egymással testvérek, hogy konkrétan megutáltuk őt. Igaz, hogy a szülők is csak emberek, de könyörgöm, arra válaszoljatok, hogy ez mire jó?
2013. nov. 25. 11:48
 12/14 anonim ***** válasza:

nálunk a környéken volt egy nevelőotthon. anyum azzal poénkodott ha rossz leszek, akkor berak :) de sosem vettem komolyan, és ő sem fenyegetésnek szánta.

a legnagyobb hülyeségem miatt is max büntit kaptam, nem zavart el a háztól.

2013. nov. 25. 12:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen, nekünk mondták, így is lett velem és a tesóimmal (már csak kiskorú testvérem lakik otthon).

Pedig nem lázadtunk, segítettünk otthon (lány létünkre építkezésben való részvétel, szerelés stb.), nem szálltunk szembe velük, nem is mertünk volna, jól tanultunk...

De valami kifogásolnivalót mindig talált apám.

Most egyetemre járunk, mellette dolgozunk, hogy fent tudjuk magunkat tartani.

2013. nov. 25. 14:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát igazság szerint még ha nem is váltották be a fenyegetést, akkor is elég félelmetes lehetőség ez és amikor ilyeneket mondanak, akkor félni kezdek, mert lehet, hogy eddig nem tették meg, de mi van, ha egyszer meg fogják? Úgy érzem, nem vagyok elég erős ahhoz, hogy egyedül talpra álljak, nem érzem magam felnőttnek se. Nem tudnék mit kezdeni magammal, ha ez megtörténne. Ráadásul párom sincs, csak azért meg nem fogok összejönni valakivel, hogy legyen hova menni. Hiába mondja anyám, hogy mindegy, kivel, csak legyen már valakim és húzzak innen:( Nem kell érdekkapcsolat.
2013. nov. 25. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!