Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyerek mehet intézetbe magától?

Gyerek mehet intézetbe magától?

Figyelt kérdés
Rühellem a családomat és ők is engem...nem sima fegyelmezési problémáról van szó hogy azért mert szeretnek meg ilyenek gyűlölnek és kész.Az anyám többször a fejemhez vágja "bárcsak meg se születtem volna" és már így érzek én is.Jobban érezném magam egy intézetbe 18 éves koromig mint hogy itt maradjak velük.
2013. aug. 23. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Halvány fogalmad nincs az intézeti életről. Ne akarj odakerülni.
2013. aug. 23. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát figyelj..ha bántalmaznak és nyomod van róla,és talán anyud meg apud nem tart el normálisan(nem ad kaját..stb.),akkor mehetsz intézetbe szerintem,de ezt azért ellenőrzések(környezettanulmány..stb.) biztos,hogy megelőzi.Ezen lehet,hogy kiderül,hogy te vagy a bűnöző,lázadó tini,akkor nem visznek be az intézetbe.

Szerintem amúgy fogd vissza magad és legyél rendes anyádékkal,mert megérdemelnék,ha már eltartják az idióta gyereküket,aki egészséges ember létére panaszkodik.

2013. aug. 23. 15:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Lakásotthonba mehetsz!
2013. aug. 23. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy ez rossz érzés ez tényleg gáz az anyád de azért gondolkodj el egy kicsit nem is tudod, mi van egy intézetben.

Nekem két barátnőm is intézetben dolgozott több, mint tíz évet. Eddig bírták idegileg de ez rekord mert nem ez a jellemző.

Az egy bolondok háza volt és akkor ők még egy jobb helyen voltak. Tudod te milyen kölykök vannak ott? A többsége nem azért van ott mert snassz volt otthon, hanem azért mert totálisan kezelhetetlenek olyan családi háttérrel, hogy ha látnád hát könnyen lehet, hogy konfettit szórnál a saját szüleidre.

Egy intézetben nem csak egy bunkó anyával kéne küzdened, hanem egy raklap kezelhetetlen, renitens,viselkedés zavaros cigány kölyökkel. Többed magaddal egy szobában aztán védd meg magad meg a holmidat és kérj segítséget az idegileg ledurrant leterhelt nevelőktől!

Ilyen ma egy intézet akár hiszed akár nem! Ne akarj cseberből vederbe esni.

Azt viszont el tudom képzelni, hogy beszélsz az osztály főnököddel és talán megmondhatnád, hogy intézet helyett egy ideiglenes nevelő szülőknél helyezzenek el.

2013. aug. 23. 15:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Persze, besetalsz a gyamugyhoz es kered a vedelembe helyezesed.

Csak tajekoztatasul: En 11 evesen tettem ezt, mert anyukam nem torodott velem a depresszioja miatt, allandoan veszekedtunk, kajat nem kaptam, a lakas kaosz volt es ilyeneket mondott, mint neked a tied. A lakas miatt a gyamugy alapbol elakart venni, igy nalam mar folyamatban volt az ugy. Bevittek, hetvegente mehettem haza...illetve mehettem volna, ha ott maradok. Az elso nap, megkerdeztek tolem, hogy mit szolok vissza, ha valaki bant engem. (ezt egy bentlako kerdezte) Egy masik lany ugy hatba vagott egy kislanyt, hogy hasra esett, beverte a fejet is. Latszott rajta, o a celpont es, hogy ezt naponta kapja. Ez ment a 11-12 eveseknel! Rogton mondtam, hogy itt nem maradok, vagy elszokok, vagy kocsi ala ugrok. Ezert elhelyeztek a nagymamamnal, ahol ideiglenesen nyugalomba voltam. Aztan par honap mulva normalizalodott anyukamnal a helyzet es a kettonk kapcsolata is sokat javult. Most egyetemen vagyok, eltanulo. Ha ott maradtam volna, biztos vagyok benne, hogy az erettsegiig se jutok. Ezt azert vedd figyelembe.

2013. aug. 23. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!