16-éves vagyok! és azt mondja a mama hogy el vettem tőle 10-száll cigit de nem is én voltam! és azt mondta így hogy takarodjak vissza az intézetbe! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 23:56
1/10 A kérdező kommentje:
és meg kérdezett mindekit a házba senki nem volt és rám fogta a mama!!!!
és így mondta holnap reggel pakold a cuccod és takarodj vissza az intézetbe!
2013. jún. 16. 23:57
2/10 anonim válasza:
hát ha ilyen hülye, akkor jobb is h nem maradsz nála
3/10 anonim válasza:
Takarodj vissza az intézetbe büdös kölök!
4/10 .FeRi. válasza:
Hát igen ez a legrosszabb amikor olyat fognak rád amit nem te csináltál szóval mutasd meg ezt mamádnak: NEM Ő LOPTA EL HAGGYAD BÉKÉN MERT ODAMEGYEK MEGÉRTETTED? NEM KELL RÁKENNI AZ EGÉSZET VÁGOD? Ennyi :)
5/10 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy az előző kérdésedben még rá voltál kattanva a cigire. Írjátok be ezt a googleba: "Mészáros Martin kérdése:"
És meglátjátok
7/10 anonim válasza:
Attol meg h cigizik nem biztos h lopja is a cigit. Amugy ez anyukad vagy nagymamad? milyen intezetbe?
8/10 anonim válasza:
De cigizel, hogy rád gyanakodik?
9/10 anonim válasza:
Ez nem a ciginek szól, hanem annak, hogy nincs bizalom irántad. És valld be magadnak, hogy rászolgáltál. Kb 10 évig kisangyalnak kell lenned, hogy ne te legyél az első, akit elővesznek ilyenkor. Ilyen az élet. A bizalmat elveszteni egy pillanat, kiérdemelni fél élet. Úgyhogy tedd félre a hatalmas igazságérzetedet, és kérd meg szépen, hogy ne küldjön vissza, hunyászkodj meg akkor is, ha nem te voltál, mert itt nem csak erről az egy esetről van szó.
10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!
A Béke gyermek otthonba vagyok.
minden nap otthon lehetek ha járok suliba! :))))
és nem fogok meg hunyászkodni :D senkinek
de nem mentem vissza.... mert ki derült hogy a lánya Niki volt!
hagy száradjon a lelkén el vesztett volna egy unokát egy ilyen hülyeségért
mert ha visza küldöt volna én akkor SOHA nems zltam volna hozzá :)
2013. jún. 19. 03:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!