Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen az anyám? Mit tegyek?

Miért ilyen az anyám? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16/L Három, nálam kisebb testvéremmel és szüleimmel élek. Apukám kint dolgozik Bécsben, ritkán van itthon, kevés ideig. Ő nagyon rendes ember, soha nem mondott egy rossz szót se, vele tudok normálisan beszélgetni, megért. De most nem erről akarok írni, hanem.. Nagyon nem tetszik ahogy anyukám mostanában beszél velem, és testvéreimmel. Ilyeneket szokott mondani, hogy miért születtünk meg, Isten miért bünteti velünk, csak rólunk szól az élete, csak a baj van velünk meg csúnya káromkodásokat. Anya nem volt mindig ilyen. Talán akkor kezdődött ez a viselkedés, miután Apa külföldre ment dolgozni. Már nem egyszer említettem neki, hogy ez nekünk nagyon rosszul esik, és nem kéne így beszélni, de bármit is szólok, mindig én vagyok a rossz. Azt válaszolja, hogy nekem nincs jogom neki megmondani, hogy mit mondjon, ő az anyám, azt mond amit akar. Amikor apa itthon van, anya kicsit visszafogja magát, mert tudja, hogy apa 'rászólna'. Apával már beszéltem erről, győzködött, hogy anya nagyon szeret minket, csak túl sok gondja van egyedül, mivel ő (apa) mindig távol van. Én megértem, hogy nem könnyű neki, de akkor se kéne így beszélni-e. Szeretem az anyámat, mert csak az anyám, de ezt már így nem bírom... Reménytelennek látom a helyzetet, és már megfordult a fejemben, hogy talán az lenne a legjobb ha a nagyszüleimhez költöznék, de nekik is csak nyűg lennék, és a szüleim úgyse engednék. Nem tudom mit tegyek, hogy jobb legyen a helyzet, vagy egyáltalán tehetek-e valamit?! Kérlek segítsetek! Sürgősen szeretnék valami változást.

2013. nov. 22. 23:35
1 2
 11/12 eztsetudtad ***** válasza:

Azért azt szívesen tisztáznám egy ilyen szűlövel hogy miért születik meg egy gyerek.

Gondolom azért mert ö vállalt gyereket,ha nem alkalmas rá az NEM a te hibád hanem az Ö szégyene és az hogy téged okol miatta arra nem létezik semmilyen kifogás vagy mentség.

Az ilyen nem ember de állat sem mert az sem viselkedik így a gyerekével..

Én még a kutyámmal is úgy vagyok hogy sok baj van vele,mert mindenhova vinni kell hogy ne ugason a bérházba a szomszédok miatt,nem tudunk elmenni tőle nyaralni,se moziba sehova szinte,de még gondolni sem szoktam ilyenre hiszen én vállaltam be szeretem örülök hogy van.

Nem hogy egy gyerek más mindenét odaadná hogy legyen gyereke.

2013. nov. 30. 06:02
 12/12 eztsetudtad ***** válasza:

Ja és sok gondja mindenkinek van nem csak neki,

Gyenge kifogás

keressen egy másik állást vagy oldja meg hiszen ö a felnőtt oldja meg úgy hogy a gyerekeinek normális élete legyen.

Vagy te old meg helyette?

Te gyerek vagy legyél gondtalan,majd lesz neked is gondod elég,és az lesz a te problémád nem pedig az Anyád problémái.

2013. nov. 30. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!