Miért ilyen az anyám? Mit tegyek?
Azért azt szívesen tisztáznám egy ilyen szűlövel hogy miért születik meg egy gyerek.
Gondolom azért mert ö vállalt gyereket,ha nem alkalmas rá az NEM a te hibád hanem az Ö szégyene és az hogy téged okol miatta arra nem létezik semmilyen kifogás vagy mentség.
Az ilyen nem ember de állat sem mert az sem viselkedik így a gyerekével..
Én még a kutyámmal is úgy vagyok hogy sok baj van vele,mert mindenhova vinni kell hogy ne ugason a bérházba a szomszédok miatt,nem tudunk elmenni tőle nyaralni,se moziba sehova szinte,de még gondolni sem szoktam ilyenre hiszen én vállaltam be szeretem örülök hogy van.
Nem hogy egy gyerek más mindenét odaadná hogy legyen gyereke.
Ja és sok gondja mindenkinek van nem csak neki,
Gyenge kifogás
keressen egy másik állást vagy oldja meg hiszen ö a felnőtt oldja meg úgy hogy a gyerekeinek normális élete legyen.
Vagy te old meg helyette?
Te gyerek vagy legyél gondtalan,majd lesz neked is gondod elég,és az lesz a te problémád nem pedig az Anyád problémái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!