Mit tegyek a lányommal?
Én is ilyen voltam 16 évesen, és most, 19 évesen, láss csodát, normális vagyok. Amit tanácsolok, hogy: hagyd békén.
A szöveg elején az látszott, hogy tényleg aggódsz, de a végére úgy éreztem, hogy tök mindegy, mit csinálna a lányod, de már "fúj" kategóriába tettél mindent. A sorozatoknál tűnt fel, hogy elítéled, azért, mert a lányod nézi őket. A Grace klinika Amerika egyik legnézettebb sorozata, és a legfőbb cselekménye az, hogy ki kivel fekszik le... nem hiszem, hogy ez káros lehetne egy 16 éves gyerekre.
Lehet, hogy agorafóbiás, de szerintem a legnagyobb baja az, hogy úgy érzi, megfullad. Miért mész be a szobájába, ha nincsen otthon? Én agypéniszt kapnék a mai napig, ha valaki csak úgy (akár az anyám) az engedélyem nélkül a cuccaim között pakolászna.
Introvertált és aszociális. Attól még, hogy azt akarod, hogy "tökéletes" legyen és beleilljen a családi képbe, még olyan a személyisége, amilyen.
Megszületett, és azt látta, hogy van egy tökéletes bátyja, akit mindenki imád - és mindenki azt szeretné, hogy ő is olyan legyen. Olyan elvárásokkal találkozott születése óta, amiknek nem képes és nem is akar megfelelni. Tudja, hogy soha nem fog megfelelni neked, és rosszul érzi magát tőle, hogy kutakodsz és lesed, mikor változik át "olyanná, mint a többiek". Ettől csak még jobban befordul.
Szerintem fogadd el úgy, amilyen most. Néhány év múlva valószínűleg megváltozik, de ez egy nehéz életszakasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!