Mit tegyek a lányommal?
elég antiszociálisnak tűnik az alapján, amiket leírtál. szerintem próbálj meg vele minél több közös programot csinálni, kicsit mozdítsd ki otthonról. kérd meg a fiadat, hogy ő is próbáljon meg vele beszélgetni, közös programokat csinálni, esetleg néhány barátjának bemutatni, hogy fiatalokkal is találkozzon. amúgy remélem azért azt nem éreztetitek a lánnyal, hogy a fiú az "álomgyerek"...
egyébként ő most pont ebben a korszakban van, mikor én voltam ennyi idős, nekem is volt egy ilyen időszakom, de kinőttem. (oké, mondjuk én nem kínoztam állatokat) bár ez az állatkínzás is attól függ, hogy mit jelent. mert nem mindegy hogy mondjuk meg is ölte őket, vagy "csak" mondjuk megütötte/rúgta egyszer kétszer a szomszéd macskáját... de úgy látszik, ezt is kinőtte.. szerintem a többit is ki fogja nőni.
de lehet, hogy nem ártana elvinni mondjuk egy pszichológushoz. meg lehetne tőle kérdezni, hogy nem szeretne-e valakivel beszélgetni, mondjuk egy szakemberrel.
Szerintem jó anya vagy, mert sok dolgot eltúlzol, és túlaggódsz! :)
- 16 éves és az édesanyja vagy, természetes, hogy "utál"! :) A fiúk anyásak, a lányok apásak, vagy magányos harcosok! De CSAK nagyon ritkán anyásak. Várj pár évet és minden megváltozik.
- Vannak velünk született személyiség jegyek, amit nem tudsz befolyásolni, ha társaság kerülő, akkor az. Orientáld olyan iskola felé, ahol egyedük fog tudni majd dolgozni.
- Dexter, Grace klinika??? Egyik sem horror, igaz nem Shakespeare, de mennyivel lenne jobb, ha Eszmeraldát nézne?
Ne ülj le vele beszélgetni, mert azt támadásnak veszi. A kamaszok nem tudják értelmezni a féltés érzését, tévesen haragnak gondolják, és egyből védekezni fog. Bezárkózik, vagy támad. Keress vele közös programot, kérjél tőle segítséget, amiben jó, vagy nézzél vele együtt sorozatot, (de érdeklődve nem kritizálva). Ha kamerákat keres mindenhol, akkor lehet, hogy azért ül a sötétített szobájában, mert fél valamitől. Hozzál fel neki valami megtörtént vagy kitalált bűntényt ami egy ismerőssel esett meg, hátha elmeséli. De csak kis lépésekkel közelíts felé, hisz újra meg kell ismerkednetek, barátkozzatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!