A lányommal csúnyán összevesztem! Mit tegyek?
Elment ma valamerre, én pedig a szobájában felsepregettem, a szekrényében pakolásztam amikor megtaláltam egy kis dobozt amiben előzőleg gyógyszer volt. védekezés nélküli szexre.
Csúnyán kiakadtam, számon kértem.
A baj hogy ő volt felcsattanva hogy mit kotozok nála.
21éves, nem tudom mikor az a doboz, mert az biztos hogy a párja másfél hónapja nincs itthon.Külföldön dolgozik. Lehet megcsalja?Mit tegyek? Hogyan mondjam meg neki nem helyes a viselkedése, az anyja vagyok!
Esemény utáni tabletta? Escapelle?
Finoman elmondhatod a véleményed, de a szekrényében pakolászni nem illik. Tudom, hogy jót akartál, de sok titkot rejtenek a fiókok.
Kérj bocsánatot és máskor ne kotorássz. Ha 13 éves lenne, akkor oké, hogy kiakadsz (bár akkor sem kéne nála rámolni), de egy felnőttről beszélsz. Ha megcsalja a párját, az is az ő dolga, semmi közöd hozzá. Az is lehet, hogy fél éve ott van a doboz, mert nem merte kidobni, nehogy a szemétben megtaláld, gondolom tudja, hogy olyan kutakodós fajta vagy. Lehet kiszakadt a gumi, vagy ha véletlen egyszer hülye mód védekezés nélkül belement a szexbe, akkor is volt annyi esze, hogy vegyen be ilyet.
Ha 21 év alatt nem sikerült megnevelnek (bár nem értem, mi a gond igazából), akkor már nem most kéne elkezdeni, úgysincs értelme.
Szerintem sem kell ebbe beleszólnod,mivel a lányod már felnőtt nő és nem köteles beszámolni neked mindenről,pláne nem a szexuális életéről.
Én nem 21,hanem 18 voltam,mikor hasonlóképpen az anyám esemény utáni tabinak a tobozát találta meg a fiókomban,amikor keresett valamit.Ő is számonkért,én meg ugyanúgy,mint a te lányod fel voltam háborodva,hogy miért kellett kutakodnia a fiókomban.Én igazából azért nem mondtam el annó anyumnak a dolgot,mert úgy gondoltam,hogy elég nagy vagyok már,ahhoz,hogy ezt egyedül elintézzem és nem akartam feleslegesen felzaklatni.
A te lányod sem kislány már,gondolom van magához való esze,nem köteles mindenről beszámolni neked.Igazából ahhoz sincs közöd,hogy kivel szexel,vagy esetleg megcsalja-e a párját.Max. azt finoman megkérdezheted tőle,hogy mikor vette be a tablettát,de úgy is azt mond,amit akar.Ha megcsalta a barátját,nem biztos,hogy be fogja vallani neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!