Normális hogy ő volt fellázadva?
21éves lány vagyok, anyukám 47 éves na és vettem magamnak nyáron egy adidas bemelegítő nadrágot.
Eddig még nem volt rajta egyszer sem.
Akkor mondta hogy de jó volna neki, na jó hiszeműen neki adtam.Ma viszont szedegette a ruhákat elő, hogy neki nincs mit felvennie egyik nadrágja ( bemelegítőt hord) rosszabb mint a másik, unalmas stb. Erre közöltem neki hogy akkor vagy használja amit neki adtam, vagy adja vissza, mert akkor használom én.Nem azért adtam hogy a szekrényben álljon.
Nekem állt hogy ajándékot nem illik visszakérni, annak nincs zsebe, mibe tegye a bagót meg a telót. Nagyon föl háborodott nekem rosszul esett a viselkedése. Szerintem nekem van igazam és jogos volt, vagy nem?
Ha egy a méretetek, és otthon laksz, akkor miért nem használjátok mindketten?
Egyébként ha nem hordja, akkor tényleg visszaadhatná.
Bemelegítő? :)
Nekem az is fura, hova vesz fel valaki "bemelegítő" nadrágot, főleg egy 47 éves nő.Én max otthonra venném fel, vagy futni, de ha cigit akar tartani a zsebében, kétlem, hogy futni járna...
41/N
Fuss neki még egyszer. Olyan zavaros a szöveged, hogy képtelenség követni.
Bemelegítő nadrág nincsen, akkor sem, ha otthon így hívjátok tájnyelven. Az általános hivatali és társalgási nyelv írásban és szóban Magyarországon a szépmagyar, az pedig nem ismer ilyen kifejezéseket.
Az "ő volt fellázadva" pedig csúnya germanizmus. Nem használjuk, és maga a kifejezés sem fedi az érzelmi tartalmat. Nem fellázadva volt, és nem lázadt fel, hanem egyszerűen dühös vagy mérges volt rád.
Hogy kinek mi a tulajdontárgya, ki mit engedélyezett a mésiknak - ez a ti dolgotok. De ha valamit nem vagy képes tisztán elmondani, ne csodálkozz, ha nem értjük és nem tudunk rá válaszolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!