Normális hogy ő volt fellázadva?
Figyelt kérdés
21éves lány vagyok, anyukám 47 éves na és vettem magamnak nyáron egy adidas bemelegítő nadrágot.
Eddig még nem volt rajta egyszer sem.
Akkor mondta hogy de jó volna neki, na jó hiszeműen neki adtam.Ma viszont szedegette a ruhákat elő, hogy neki nincs mit felvennie egyik nadrágja ( bemelegítőt hord) rosszabb mint a másik, unalmas stb. Erre közöltem neki hogy akkor vagy használja amit neki adtam, vagy adja vissza, mert akkor használom én.Nem azért adtam hogy a szekrényben álljon.
Nekem állt hogy ajándékot nem illik visszakérni, annak nincs zsebe, mibe tegye a bagót meg a telót. Nagyon föl háborodott nekem rosszul esett a viselkedése. Szerintem nekem van igazam és jogos volt, vagy nem?
2013. nov. 17. 20:37
11/12 anonim válasza:
Azért az elsőnek teljesen igaza van abban,hogy nem kellett volna ilyen számonkérő stílusban kioktatnod anyádat,talán akkor ő sem reagált volna így.Mielőtt megkérdezné valaki,honnan veszem ezt,a leírtakból vágni lehet a flegma stílust.Másrészt ajándékot valóban nem kérünk vissza.
12/12 anonim válasza:
családtagok között szerintem igenis megengedett ajándékot visszakérni, sőt visszaadni is, ha pl én nem használok vmit, megkérdem aki adta, hogy lehet neki hasznos lenne, kell e. és sértődés sincs belőle. így én már vissza is fogadtam valamit, semmi rossz érzés nem volt senkiben, szóval én kérdezőnek adok igazat. meg eleve anyukádnak magától eszébe kellett volna jutnia, az lett volna a természetes!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!