Nagyon idegesítőek, mit csináljak? Semmit?
14 éves vagyok (lány). A szüleim elvárják, hogy ne menjek sehová legyek otthon, tanuljak, ötösöket vigyek haza blablabla...Elegem lett ebből, tudom hogy most van a kamaszkorszakom, de tenni akarok elenne valamit. A sztori:
Elkezdtem kissé hanyagolni a tanulást, mert nem akarok remete életet. 3-4-5-eim vannak (jegy). Persze ez már szar tanulás! Nem járok se sportra se semmire, ahol kitudnék kapcsolódni. Semmibe vesznek engem! Imádok futni, magasatugrani szóval az atlétikát. Bízok magamban és tudom, hogy képes lennék jó eredményeket elérni. Ezt ugye semmibe veszik az ősök. A továbtanulás...húhaa! Azt akarják, hogy Miskolcra menjek a Földesbe vagy a Hermannba. Én pedig Miskolcra a rendőr szakközépbe akarok menni + koli! Ezt nem tudják, mert tudom hogy nevetségesnek tartanák az ötletemet. A saját álmukat akarják rajtam keresztül véghez vinni..vagymi. Az én véleményem nem számít, mert gyerek vagyok! -.- Most legyek egy hülye barom és viselkedjek úgy, mint egy palotapincsi vagy hasonló?!! Tudom hogy a szüleim, de ez az én életem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!