Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért eröltetne rám mindent...

Miért eröltetne rám mindent anya, amit nem akarok és miért nem enged semmit, amit akarok?

Figyelt kérdés

Beszéltük, hogy számomra jó ideje minden nyár eléggé unalmas és egyhangú. Mondtam, hogy a legfőbb oka az, hogy nem csinálhatom azt amit szeretnék.

Elkezdte eröltetni, hogy ide menjünk, oda menjünk a BARÁTOMMAL, és ő is szépen erölteti ezt... Például hajdúszoboszlót. Szeretem én a strandokat, de szoboszló messze is van...és nekem nem ér annyit amennyi az úttal együtti költség lenne.

Viszont elkezdtem sorolni, hogy én miket szeretnék. Se anya, se a barátom nem hajlandó velem a szinte 0 forintba kerülő programokat csinálni. Anya nem is enged szinte semmit, amiben nincs benne a barátom vagy ő.

Miért van ez? 17 éves vagyok.

2013. júl. 15. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A párod veled vagy anyuddal jár? Nem is értem ezt! o.O Most éli ki a tini korát, vagy miért vannak ilyen karöltve jóba? :D
2013. júl. 15. 15:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Anya nagyon kedveli, szinte tökéletes családból származik és nagyon jól meg tudják egymást érteni. Mondjuk ezt nem is bánom, de hogy ennyire egyet értenek mindenben...
2013. júl. 15. 15:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Csapj az asztalra! Sem az életedbe sem a párkapcsolatodba nincs bele szólásod :/ Nem is értem, h bírd ezt elviselni :O
2013. júl. 15. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!