Miért eröltetne rám mindent anya, amit nem akarok és miért nem enged semmit, amit akarok?
Figyelt kérdés
Beszéltük, hogy számomra jó ideje minden nyár eléggé unalmas és egyhangú. Mondtam, hogy a legfőbb oka az, hogy nem csinálhatom azt amit szeretnék.
Elkezdte eröltetni, hogy ide menjünk, oda menjünk a BARÁTOMMAL, és ő is szépen erölteti ezt... Például hajdúszoboszlót. Szeretem én a strandokat, de szoboszló messze is van...és nekem nem ér annyit amennyi az úttal együtti költség lenne.
Viszont elkezdtem sorolni, hogy én miket szeretnék. Se anya, se a barátom nem hajlandó velem a szinte 0 forintba kerülő programokat csinálni. Anya nem is enged szinte semmit, amiben nincs benne a barátom vagy ő.
Miért van ez? 17 éves vagyok.
2013. júl. 15. 15:54
1/3 anonim válasza:
A párod veled vagy anyuddal jár? Nem is értem ezt! o.O Most éli ki a tini korát, vagy miért vannak ilyen karöltve jóba? :D
2/3 A kérdező kommentje:
Anya nagyon kedveli, szinte tökéletes családból származik és nagyon jól meg tudják egymást érteni. Mondjuk ezt nem is bánom, de hogy ennyire egyet értenek mindenben...
2013. júl. 15. 15:59
3/3 anonim válasza:
Csapj az asztalra! Sem az életedbe sem a párkapcsolatodba nincs bele szólásod :/ Nem is értem, h bírd ezt elviselni :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!