Mért ilyen velem? Mit tegyek, hogy észrevegye, hogy vele akarok tölteni egy kis időt és építeni az anya-lánya kapcsolatot? 19/L
Mostanában anya amikor d.u. hazaér a munkábòl mindig pròbálom kikèrdezni, hogy milyen volt a munka stb..
De akárhányszor beszélni akarok vele, hogy mondjuk csak hétvégén tölthetnénk együtt egy kis időt elhajt, hogy most nincs kedve, de mindig azt mondja, hogy tùl fáradt. Akár egy kör sétàra sem akar velem kijönni. Semmi. Megértem, hogy elfárad,de szerintem ez már nem csupán fáradság már kb 4 éve ez van.
Mit tanácsoltok?
hmm
amíg fiatal vagy nem tudod mit jelent h fáradt az ember
ahogy öregebb leszel megérted
nálam is így volt, most h 40 lettem értetem meg h anno anyum miért volt fáradt mindig mikor én még vidáman pörögtem melo után is
ha jót akarsz neki akkor csinálj egy olyan szombatot ahol ö van központban
reggel vidd ágyba a reggelit főzz ebédet neki kérdezd meg mitől tudná kipihenni magát
szal 1 napra vedd le a a válláról minden olyan dolgot ami házimunka
esetleg lepd meg egy száll virággal
nem csak fizikailag hanem szellemileg is lelehet fáradni és egy idősebb embert már jobban kimerít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!