Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elegem van mit csináljak?

Elegem van mit csináljak?

Figyelt kérdés

elegem van anyum nem engedi hogy a barátomnál aludjak 14 vagyok (nem akarunk lefeküdni)külön szobába is aludnánk.

Nektek nem volt már olyan hogy mindent itt hagynátok és elmeneték? elegem van mindenből.... :(

2013. nov. 15. 15:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

5 össel egyetértek.

de kérdezőt is megértem, anno mikor 14 voltam én elszöktem otthonról, későn mentem haza, utána össze vissza hazudgáltam hol voltam, erre meg bevittek a rendőrségre, ott is hazugság, utána minden kiderülve, hajnalra szülők lefáradva és kész. szóval tényleg nagyon erős, amikor egy 14 azt sem tudja mit akar, de azt nagyon.

én azt javasolnám együtt alvás helyett szervezzetek egésznapos progikat akár, vagy pl a többiekkel is sátorozós grillezős valamit, hidd el, nagy élmény lesz az is :)

2013. nov. 15. 16:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát anyádnak teljesen igaza van,meg az 5-nek!14év:))))micsoda kor.neked ágyba a helyed a sajátodéba!
2013. nov. 15. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!